Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
Szerintem ez egyrészt igény és megszokás kérdése, másrészt pedig a felbontás nem minden (értsd: a minőség a színeken, betekintési szögeken, satöbbin is múlik). A mi itthoni kütyüink 170-220 DPI felbontás között mozognak, és tökéletesen megfelelnek így nekünk. (Nyilván szebbnek hat a 220.
) Én személy szerint azért sem ragaszkodom a HD-FHD-4K-stb. felbontáshoz, mert az akkuidőt előrébb valónak tartom, de tökéletesen el tudom fogadni azt, hogy mások akut hányingert kapnak, ha 300 DPI alatti felbontású kijelzőt látnak.
Kinek mi tetszik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Suzuki topik
- Hyundai, Kia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
) Én személy szerint azért sem ragaszkodom a HD-FHD-4K-stb. felbontáshoz, mert az akkuidőt előrébb valónak tartom, de tökéletesen el tudom fogadni azt, hogy mások akut hányingert kapnak, ha 300 DPI alatti felbontású kijelzőt látnak.
Kinek mi tetszik...
Dr.NX