- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Azonnali fotós kérdések órája
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Byk01
őstag
Egy kis segítséget kérnék!
Leginkább e-könyv olvasásra kerenék egy max 7"-os(es?) tabletet. Ami miatt tablet, és nem e-könyv olvasó, hogy hosszabb kiruccanások alkalmával az általam készített képek visszanézésére is használnám. E miatt kellene a jó minőségű kijelző, viszont a 3G nem elengedhetetlen. Nyilván jó lenne minél olcsóbban megúszni, de nem minden áron 30 ezrerért akarom. Ha lehet magyarországi beszerzésből a gar. miatt.Néztem az Archos gépeit, de így látatlanban nem tudom, szükségem lenne-e pl a 70-re, vagy elég lenne a 7 is. De nyitott vagyok természetesen más gyártók gépeire is.
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest