Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi hangfal építés
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDante666
tag
Hát ebben is lehet valami. Bár ez az elmélet meg annyiból sántít nekem, hogy ha a teljes terheléshez az akksi is ajánlott, akkor bekapcsolva nem is lenne tölthető, hiszen olyankor is kifelé venné az energiát az akkuból is, nemhogy adni tudjon neki.
Ezzel kapcsolatban is két elmélet van, az egyik, hogy pont a fentiek miatt kikapcsolva töltsük a kütyüket, a másik szerint viszont épp, hogy bekapcsolva, hogy ne töltődhessen fel túlságosan az akku ill. minél kedvesebb ideig legyen 100% körül, mert az kifejezetten nem jó neki (bár ameddig a töltőn van, szerintem bekapcsolva is 100%-on marad). Eddig én az arany középutat választva mindent bekapcsolva, de használaton kívül töltöttem általában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Battlefield 6
- Pánik a memóriapiacon
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX