Hirdetés
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
Akinek van DPS 7"-os táblagépe az legyenszives nézze meg, hogy melyik 3g-s modemeket támogatja és írja be legyenolykedves. Amúgy megvettem a PENNY-s tabot. A bajom vele annyi hogy nemkezeli a zte mf637-es stickem, ill egy sima szimpla kártyaolvasót se hajt meg. Nembaj mert max visszaviszem van még rá 3 napom. Nekem tetszik amúgy wifi gondom nincs olyan mint a telómon a jelerőssége, gyors bár nincs viszonyítási alapom semmivel. Ami még nemtetszett hogyha a kijelzőt kikapcsolom bontja a wifi jelet! Másnál is csinálta? Kijelzője tetszik, sony agybadugó fülessel no1 a hang, hangszóróján szólva elmegy kategória bár én úgyse használnám. Akksiról már vagy 3-4órája megy úgy hogy 70%-on volt mikor megvettem a kütyüt.Temetőőr nekem is fordítva van a hangszin szabályzó de számomra lényegtelen hogy hogy is működik. Leginkább a memkari olvasó és a 3g stick nemkezelése fáj nekem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Macska topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Microsoft Surface Go 2 8GB RAM 128GB SSD IntelCore m3 8100Y
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest