Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Hát, nekem pont a 3G miatt kellett, a csak wifis szvsz. nem érné meg a többlet árat a Haipadomhoz képest, amit a gyerek /18,5/ megkapott....
Persze sokkal gyorsabb wifivel is nála, és a képernyő sem említhető egy napon, de wifivel használható az is. De, ha kiadsz egy százast, akkor a maradékot nem érdemes sajnálni, ha futja....
Sőt, nekem most csak 40k, a maradék 60 12 havi részlet, mivel új internetelőfizetéssel vettem, együtt is csak 100, persze az internetre rabláncot vállaltam, de mivel függő vagyok, valamilyen net mindenképpen kellene, országosan pedig saját tapasztalatom szerint a T a legjobban lefedett....
Ez persze helyileg eltérő lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Dr.NX