- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
buta29030
tag
válasz
fateless #27838 üzenetére
Nézd, az, hogy te használod-e vagy sem, nem mérvadó. Ha lenne rá megbízható statisztika, és abból az derülne ki a gyártó számára, hogy a használata közelít a nullához, és ezért nem tennék bele (vagy fordítva), akkor igazad lehetne. Így viszont ez csak szócséplés.
Egyébként én sem használnám, mert van a kocsimban "rendes" gps, aminek megvannak a maga előnyei (ezeket most nem sorolnám fel engedelmeddel). Szóval ilyen szempontból szerintem nincsen értelme a kérdést vizsgálni.Egyébként én most próbálom belakni a tabletemet, és mondhatom, elég sok a PC-nem (Linux) megszokott és naponta sokszor használt dolog hiányzik nekem az Androidból. Szerencsére naponta bővül az appok palettája. Legutóbbi örömködésem a Firefox "nembetás" változata volt. Egyből le tudom játszani a Youtubos addig mobilon nem közzétett videókat is. Tetszik! Kézzelfogható a fejlődés. És ennek az ember gyakran jobban örül, mint amikor egy kiforrott oprendszer ellátja egyből minden jóval. Ha ilyet akartam volna, (és lett volna rá pénzem is) nem Androidos tabletet veszek, hanem például egy ilyet.:
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Dark Souls sorozat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest