Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
vertigojames
tag
Sziasztok,
Második tesztalanyom nyúzását is megkezdtem. Ez a Hyundai HoldX.
A készülék összeszerelésileg eddig talán a legjobb(nak tűnik) elsőre és sokadikra, de aztán van pár dolog, ami előjött, és nincs rá megoldásom (nem összeszereléssel kapcsolatos).Amikor megkaptam csak pár napig próbáltam, mert a Sanei N10-emet tettem ki igazi tesztelésnek. Eleinte fel se tűnt (mert mindig lemerülésig használtam), hogy valami van a töltés jelzésével.
Mármint töltőre dugva először merült 0%-ig, és csak utána töltött.
Jeleztem a kínai eladónak, aki küldött friss ROM-ot. Cseréltem, de a probléma nem oldódott meg. Azóta ugyan az a gond kissé még színesebb lett. Konkrétan volt most olyan, hogy 3 napig töltőn felejtettem, de a kijelző szerint 2%-on maradt a töltöttség... CSAKHOGY... én 3,5 órát tudtam utána 2%-os töltöttséggel teljes fényerővel játszani... ebből látszik, hogy valami szoftveres probléma lehet.
Van valakinek ötlete, hogy hogyan tudnám megoldani? (a kínai eladó készségesen visszavárja, és megnézik, de nem akarnám postázgatni, hátha sikerül megoldani...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest