- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autóhifi
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokarudi
aktív tag
válasz
csibe1 #24583 üzenetére
Sőt ha valaki kicsit jobban bele akad mélyülni a témában (és rendelkezik google fordítóval
) ezt is ajánlom:[link]
Ez mondjuk a V711 topikja, de szerintem minden kicsit felkapottabb kínai tablethez van saját fórum. A kedves orosz kollégák már saját romokat is gyártanak, illetve tájékozottabbak az új infokról, mint az átlag tabletfelhasználó user.
Már csak azt nem értem, hol és kik aszalják az én Onda tabletemet? És hogy lehet az, hogy valaki már meg is kapta, nekem meg az utolsó bejegyzés még mindig csak az, hogy elküldték Szingapúrból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest