-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
stargatelost
csendes tag
Hali! Már pár napja érdeklődtem, milyen tabletet vegyek, sajnos azóta pár dolog közbejött, így jelentősen lecsökkent a ráfordítható keret. Kb. 30k lenne az optimális.
Keresgettem, olvasgattam, ehhez mit szóltok?
[link] - Navon Platinum 7
Pdf, word olvasással gondolom nem lesz gondja, viszont 720p videokat elviszi? Ha igen, mennyire "csorbul" a minőség?Meg gondolom a jelentősebb grafikás játékokat el is felejthetem.
Mivel még soha nem volt tabletem, ezért feltennék pár hülye kérdést isSzóval lehet valamilyen módon a PC--hez csatlakoztatni (pl. usb-sen). Ha igen, akkor ugyanúgy tudok rátenni fájlokat, mint egy pendrive-ra? Meg gondolom pendrive-ot is lehet hozzá csatlakoztatni.
Meg gondolom lehet csomó free cuccot, alkalmazást letölteni a tabletre, lehet ezek között is jókat találni.
Bocsi, ha nagy hülyeségeket kérdeztem
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad Air - 16 GB
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest