-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
stargatelost
csendes tag
válasz
tjb007 #64890 üzenetére
Hát nem ilyen nagy igényű FPS, vagy Asphalt szerűekre gondolok. Angry Birds összes fajta játéka, Plants vs Zombies, King of Thieves, ilyesmik. Ezek futnak a régin, de a nem is egészen 1 giga ramot sokszor megeszik. Amúgy hogy-hogy nem ajánlott? Szar a GPU?
Láttam én is, hogy ma jött ki róla a teszt pár órája, meg is lepődtem
-
stargatelost
csendes tag
Sziasztok!
Új tablet vásárlásán gondolkodom. Most egy Ainol Aurora II-m van, jó szolgálatot tett az évek során, de már elavult, és több baja is van. Ezt annó Kínából rendeltem, főzött rom van rajta. Most ezt kerülni szeretném, itthon akarok venni, és csak rootolni akarom, romozni nem.
Ki is néztem magamnak a Huawei Mediapad M2-t a vodafontól. Szerintetek? Egész napos játékra lenne használva (olyan melót végzek, amihez kell ilyen póttevékenység). Meg néha filmezés. Rootolni meg azért szeretném, hogy át tudjam rakni a régiről játékokat a mentésekkel együtt. Kicsit olvasgattam e témában, elég az a Super Root apk hozzá, nem?
De azt is megköszönném, ha tudtok ajánlani más tabot, max 100 ezerig, bár úgy néz ki, ez elég jó ár/érték arány.
-
stargatelost
csendes tag
válasz
tvamos #22504 üzenetére
Hmmm, ezeket jó tudni
Akkor ezekkel a paraméterekkel (1024, 1 gb ram) milyet tudnátok ajánlani? Ez a Concorde is 800-as, 512-es csak
Pár ezerrel még mehet feljebb, ha nagyon muszáj 40-ig
De igen, jobban preferálnám, ha itthonról tudnám beszerezni
Ez az Aurora II egyébként jónak tűnik
Amúgy még annyit kérdeznék, hogy ha rárakok egy tabletre egy 720p videót egy srt felirattal, rendesen le fogja játszani, mint egy rendes gépen? -
stargatelost
csendes tag
Hali! Már pár napja érdeklődtem, milyen tabletet vegyek, sajnos azóta pár dolog közbejött, így jelentősen lecsökkent a ráfordítható keret. Kb. 30k lenne az optimális.
Keresgettem, olvasgattam, ehhez mit szóltok?
[link] - Navon Platinum 7
Pdf, word olvasással gondolom nem lesz gondja, viszont 720p videokat elviszi? Ha igen, mennyire "csorbul" a minőség?Meg gondolom a jelentősebb grafikás játékokat el is felejthetem.
Mivel még soha nem volt tabletem, ezért feltennék pár hülye kérdést isSzóval lehet valamilyen módon a PC--hez csatlakoztatni (pl. usb-sen). Ha igen, akkor ugyanúgy tudok rátenni fájlokat, mint egy pendrive-ra? Meg gondolom pendrive-ot is lehet hozzá csatlakoztatni.
Meg gondolom lehet csomó free cuccot, alkalmazást letölteni a tabletre, lehet ezek között is jókat találni.
Bocsi, ha nagy hülyeségeket kérdeztem -
stargatelost
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje már gondolkozok azon, hogy be kéne szerezni egy táblagépet, most el is határoztam, hogy még az ősszel veszek egyet
De nagyon nem vagyok képbe a piaccal.
Elsősorban vonaton használnám, filmek, sorozatok nézésére (720p), pdf-ek, wordök olvasására (szemkímélés?). Hány col erre a legmegfelelőbb? Meg ha van wi-fi a közelben, akkor netezésre (tehát erős wi-fi is kéne bele). Olyat szeretnék, ami a mai kínálatban az élvonalban van, és még pár évig azért meg fogja állni a helyét
50-100ezerig lenne a keret rá. Utóbbi összeg azért csak végesetben
Szóval mit ajánlotok?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hobby rádiós topik
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Energiaital topic
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest