-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
stargatelost #64893 üzenetére
Igen, gyenge a GPU. Az ilyen egyszerűbb játékoknál ne lesz gond, az ezeknél "kicsit" komolyabbakkal viszont igen.
(#64894) cidalain
Ha elég a 8 hüvelyk is, akkor a Tab S2 is jó választás, ahogyan az ASUS MeMO Pad 8 ME581CL és az ASUS ZenPad S Z580CA is.
-
tjb007
nagyúr
válasz
stargatelost #64889 üzenetére
Hacsak nem ilyen Candy Crush kaliberű játékokról van szó, akkor játékra pont nem a legajánlottabb.
Amúgy ma jött ki róla a teszt az oldalon, érdemes lehet elolvasni: [link]Ha maradunk a 8 hüvelyknél, akkor még az ASUS MeMO Pad 8 ME581CL és az ASUS ZenPad S Z580CA jöhet szóba.
-
Chaser
legenda
válasz
stargatelost #22517 üzenetére
Akkor inkább rendeld tőlem, lemegyek vakerás ár alá 2k-val
De most komolyan, ha eljutottál ide akkor egy külföldi rendelés is össze fog jönni, csak szánj rá egy kis időt
-
tvamos
nagyúr
válasz
stargatelost #22517 üzenetére
Nezd meg inkabb a HARDVERAPRÓ-n.
(En nem szeretem a Vaterat! Es ez miatt nem is ajanlom senkinek!)
Ha PU-ben felteszed, megmondom, hogy hulye kerdes-e!)
-
tvamos
nagyúr
válasz
stargatelost #22506 üzenetére
Sajnos, az otthoni piacban abszolut nem vagyok benne mar... Olvass vissza szerintem, mert sokan kerestek ilyen gepeket.
Myaudiokat szoktak ajanlani... talan 808dcc, ami jo lehet neked.
Vannak "szurke importos" (ami azt jelenti, nem tudom hogyan kerult haza, aprohirdetesben aruljak) Aurora II-k, olyan 35-40 kozott.
Remelem a tobbiek majd segitenek neked, jobban mint en tudtam! -
tvamos
nagyúr
válasz
stargatelost #22501 üzenetére
Arra vigyazz, hogy a pdf olvasok nagyon sok pdf-et nem tudnak ujratordelni. Ilyenkor, jo eselyel nem fogod tudni elolvasni, csak ha oldalra huzogatod e kepernyot folyton. (Ugy ertem, 800*480-on, ezert egy 1024x600 minden keppen jol jon!) A masik dolog, hogy a pdf-ek zabaljak a memoriat, az 1GB RAM minden keppen ajanlott.
En inkabb azt ajanlanam, hogy rendelj kulfoldrol egy keszuleket. Akkor belefer mondjuk egy Aurora II is, IPS kijelzovel, es dual-core processzorral. (Az Ainol store jo forras.)
Ha ragaszkodsz az itthoni vasarlashoz, gyujts hozza meg par ezret!
Amennyiben egyik sem lehetseges, akkor szerintem inkabb a ConCorde tab ONE. -
Chaser
legenda
válasz
stargatelost #22175 üzenetére
Ha olyat szeretnél ami sokáig jó lesz, ott kezdődik hogy 2 év garosat vegyél. Kör gyorsan le is szűkült. Ha szerencséd van a 2 év után is működni fog még 1-2 évig, de akkor olyan hw-eset kell venni ami a mostani átlagnál jobb. Én is nexus7-et mondanám.
Más kérdés az sd bővíthetőség hiánya miatt magamnak pl nem vennék, de lehet neked nem szempont.
Ha meg nagyobb kell. /sztem kell, bár kinek a 7" jön be, kinek a 10, vkinek meg köztes/ akkor hirtelen nincs is 5letem 100k-ig bezárólag 2 év garos erős hw-es gépre aminek természetesen IPS kijelzője is legyen. Talán CC 9.7+, de ott csak 1 év a gar és hw-ben azért gyengébb mint a N7.szerk: Esetleg egy iPad régebbi verziója is megvan 100k körül, ha nem fontos hogy droidos legyen. Talán azok nem döglenek annyira hosszú távon.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Utazgatáshoz a 7 colos méret ideálisabb, könnyebb hurcolászni és szállítani is.
Mondanám azt, hogy Google/ASUS Nexus 7 de nem tudom, hogy egyszerre mennyi filmet/sorozatot szeretnél tárolni rajta mivel csak 13,2GB a felhasználók által szabadon felhasználható tárhely mérete ami SD kártyával nem bővíthető. -
tvamos
nagyúr
válasz
Nekem Aurora II van. Szerintem 7" 2 mag 1GRAM ami kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged