Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
T-Rex450Pro
csendes tag
Vettem egy ilyen Tablet Pc-t:
(MID 7")
A cél az volt vele, hogy T-Mobilos mobil internet stick segítségével tudjak internetezni, amikor úton vagyok valamerre. Már két napja próbálom belőni rajta, de sajnos nem megy. Esetleg van valaki, aki megosztaná velem egy ilyen, vagy hasonló készülék beállítását? Nagyon megköszönném. Az USB stick Huawei gyártmány, amit elvileg támogat.
Addig jutottam, hogy a 3G beállításoknál ezeket írtam:
Name: tudtommal tetszőleges.
Device: kiválasztottam a Huawei-t.
Phone: *99# (tudtommal a T-mobile-nál ez a helyes)
APN: internet
User és Password állítólag üresnek kell lenni.
Amikor a csatlakozásra kattintok, akkor egy darabig küzd vele és szétkapcsol.Esetleg van valakinek tippje, hogy mit szúrok el?
Előre is köszönöm a segítséget![ Módosította: philoxenia ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 6 256GBWifi M2 13" Megkímélt/2025.06.30.Apple Gar./Akku 100%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Microsoft Surface Go 8GB/128GB - Model 1824 - kifogástalan, alig használt állapot
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest