Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2026. január
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soni84
tag
válasz
tjb007
üzenetére
Köszi mindkettőtöknek a választ!

A Tegra igazából a tegra-zone miatt tetszik, mert elég sok arra alapozott játék van, amikkel játszok. De mindegy, nem a játék a fontos.
Várni sajnos nem tudok, mert pont a nyaralás miatt szeretnék egyet várárolni, ami kb. egy hét múlva lesz. Régebben volt Transformerem azért mondtam azt.
Ez az új Nexus 7 is megfelelne, csak ez nagyon pici. Kár hogy nem 10"es. Árra is nagyon jó.Egyébként igen, angliába akarom megvenni

Még a régebbi Ipad2-n is gondolkodtam, csak az ha jól tudom flash nélkül van, ami nekem azért kéne mert beágyazott flash dokumentumfilmeket szoktam nézni, illetve gondolom rippelt filmeket se olyan könnyű rá fölrakni mint egy androidra..
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- iPad Mini 6 WiFi 64 GB, space gray makulátlan,végig tokban-fóliában tartott 2027. 03.13-ig garancia
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban, 2027.09. 29-ig garancia
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX