Hirdetés
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fujifilm X
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
mipityu
tag
válasz
scanman #16375 üzenetére
Összefoglalva, szubjektíven :-)
Nincs jelentős különbség, legalábbis ha majd az Aurora wi-fije is rendben lesz.
Az IPS-t kissé parasztvakításnak érzem, összehasonlítva a W17 LCD-jével.
Kipróbáltam tegnap őket napfénynél, mindkettő elég jól látható, szépek, élesek a színeik (teljes fényerőn), az IPS minden szögből látható - egyenletesen, az LCD csak szemből.
De én ezt nem tekintem hátránynak, mert nem jellemző, hogy egy 7"-es tabletet egyszerre többen is nézzenek. Ha meg megakarok mutatni valamit, akkor átadom :-)
Az Aurora gyorsabb - érezhetően is, kivéve böngészés - Antutuban kb. 1500 pont a különbség. 7608 vs. 6151, pedig elvileg azonosak a hardvereik paraméterei. Megnéztem, nem azonosak, az Aurora II. g6 a W17 PRO g4, mindkettő Amlogic Meson6, hogy ez mit jelent (g6 vs. g4) nem tudom.
Autóverseny (Asphalt, NFS-ek) alapból egyiken sem megy. Az Overkill ellenben mindkettőn gyorsabb, mint a Sensation-ömön, pedig nagyobb a képernyő felbontásuk (960x540 vs. 1024 x 600).
Ennyi ami eszembe jutott, ha van még valami ami érdekes lehet - megpróbálok válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Borderlands 4
- Ubiquiti hálózati eszközök
- E-roller topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest