Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Abban bízok, hogy jövőre elkezdődik a nagy dömping és a többi gyártó is előáll valami alternatívával. Az Adamet nagyon várom, de a fentebb linkelt videón nem értem, hogy miért nincsen hang és szerintem homályos. Mindenestre az alapverzió 375 dolláros ára szerintem mese, főleg majd mire hozzánk is eljut. Még ezt a pénzt is sokallom érte, nekem jó lenne valami kínai is, de ugye azokra se garancia, se kapacitív kijelző, se semmi. Ezért leszek kiváncsi az indiai csodára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - 3 év GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest