- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Apple MacBook
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adomok
tag
válasz
adomok #80899 üzenetére
Jelentem működik ez a megoldás, 2x reboot után bekapcsolva kék led, kikapcsolva halvány piros led. Sőt, mivel sikerült a config mappába másolnom, a korábban beszerzett vfd conf is bekerült, amivel tökéletesen működik a kijelző minden funkciója. A hk1-x3-vfd-t kell használni, ez megegyezik a Vontar X3-al. Innen szereztem be: [link]
Így most minden jól működik, de majd figyelem, hogy lesz-e leírás dual boot megoldásra, addig jó lesz így is
-
adomok
tag
Találtam egy elvi megoldást: [link]
Elvileg eszköz független.
Én nem vagyok egy IT bajnok, nem tudom, hogy hogyan érem el a /storage/.config mappát ha a coreelec pendrive-on van. Ha simán win gépen tallózom, akkor nincs ilyen. Gondolom a futó rendszeren kellene keresnem, de hogyan?
-
adomok
tag
Sziasztok,
segítségre lenne szükségem, egy Vontar X3 készülékkel kapcsolatban. CE-t használok USB-ről, minden működik is rendesen, egyedül arra nem találtam megoldást, hogy az előlapi LED-et hogyan lehetne beállítani, hogy kikapcsoláskor ne kéken világítson. Itt a fórumon találtam egy hozzászólást ezzel kapcsolatban, de nem volt benne konkrétum, hogy mit kellene és melyik config fájlban módosítani. Ha esetleg valakinek lenne erre kész config, azt megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged