Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- OLED TV topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Pánik a memóriapiacon
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Na ne vicceljünk már! Én csupán annyit írtam egyszer egy skinről, hogy nem tetszik, mert túl csiscsás. Kész. Ennyi. Egy teljesen szubjektív vélemény. Semmi személyes nem volt benne, sőt(!), azt sem tudtam akkor még, hogy azt Te faragtad. Aki itt tiszteletlen volt és személyeskedni kezdett, az pont Te voltál, amikor
lefikáztadförmedényezted a nyomtatott házamat, - immáron szánt szándékkal, csak mert sértve érezted magadat amiért van valaki rajtad kívül, akinek nem tetszik és jöttél azzal, hogy még a gárázsodba se vinnéd le...De tudod mit, ennek ellenére betudom az egészet annak, hogy Neked is van egy ízlésed és bátran mersz mostantól véleményt nyilvánítani Te is. Engem ez nem sért meg, le is írtam miért olyan az a ház, amilyen (btw nem is én terveztem), túllépek az egészen, ahogy jobban tetted volna Te is eleve, mielőtt belém álltál, mert az ég Világon semmi értelme nem volt
Minden jót, boldog karáncsonyt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- EAFC 26
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vargalex
DoItYourself