- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz Pelican #66429 üzenetére
Hmm. nem egészen így gondoltamn, szerintem te is olvastad az előzményeket régebben, csak talán nem fejlődött ki a cinikus - vagy humorérzéked eléggé, és inkább sarkítasz mert az jobbnak tűnik.
Itt csak és kizárólag Csicsóka miatt írtam ezt, mivel itt megint ő írt egy megoldást és már volt csörtéje egy jó ötlet miatt amit zsigerből elutasítottak és azt hiszem talán a törölték is a topikot, vagy bezárták, nem emlékszem pontosan. Ha most más dobta volna fel ezt a megoldást nem is említem a CE fórumot, ezt poénnak éreztem.
Ezt az egészet erre írtam, smiley-val. Persze sejtettem hogy nem mindenkihez jut el igazán.
De nincs ám kedvem elmagyarázni, aki nem érti nem érti, aki igen az meg igen.
Semmi bajom alapból a fejlesztőkkel, főleg hogy olyat csinálnak ami nem kötelező, általában ingyen.
De azért létezik szakmai irigység, kivagyiság stb, nevezzük akárhogy, ez nem csak náluk hanem sajnos máshol is, sajnos itt is. nekik nyilván a kisujjukban több van mint az én egész ilyen tudásom, ezt sem vitatom, de azért néha kocka és egoista a gondolkodásuk pár dologban. ( nem csak nekik, más fejlesztőknek is)
Ebben az esetben pont ilyesmiről lenne szó ha meglátnák hogy Csicsóka jegyzi ezt ott valahol.
Ez erről szólt.
Nem ellenük.
De nem biztos hogy ez most ismét átmegy azt hiszem Ebbe is bele lehet kötni valahogy ha nem figyeltem eléggé a részletek kidolgozására[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
üdv
én innen ph-ról vettem a t95 mini+t
az a gond hogy napi szinten lefagy,ilyenkor újra kell indítani, illetve ha pause-t nyomok majd ujra inditom,van hogy a kép még áll fél percig.
továbbá nézek egy filmet leállitom, aztán sorozatot,aztán folytatnám a filmet de nem mindig jegyzi meg hogy hol tartottam..
nightly van rajta..
lehet a rendessel nem lenne gond? -
mikrofon
veterán
válasz ztsoft #66433 üzenetére
Nem neked szántam csak úgy tűnik az új helyett a válaszra kattintottam véletlenül végtelenül bocsi.
Rendben akkor ssh-t nem teszem elérhetővé ha ilyen veszélyes.
Nem ragaszkodom a Samba-hoz se ja az is ilyen veszélyes.
Bármilyen megoldás jó.
Igazából egy mappát szeretnék kívülről elérni. Ebbe bemásolom az aktuális TORR fájlt és a kliens indítja is a letöltést és visszaosztást a beállításoknak megfelelően[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz hunaqua #66450 üzenetére
Egyelőre a legújabbal is ugyanolyan, van egy nagyobb frissítés, hátha megoldódik a probléma, talán holnap elérhető, ma nem volt az, valami gigszer történt.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
blakey
titán
válasz djnice #66459 üzenetére
Szerintem dtb vagy kernel hiba,. mert a többi boxon (új SoC) pl. a h264-es 4K 50/60 fps videók szaggatnak, régi kernellel meg hibátlan.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
mexel
veterán
A Gemini Man UHD BD 60hz verzió sample-t kell nézni? Töltöm és megnézem X96air-en és Vontar x3-on is. Valaki küldhetné priviben a pontos release címet.
flash- : erre tedd fel a 9.2.1-et és ha tudod akár a dualt is. Elvileg jónak kellene lennie, nekem van egy 1/8-as 905x boxom ami állandóra van befogva ha filmezni kell, ha éppen a sok tesztboxok összevissza vannak, azon simán megy minden akadásmentesen.
Ha droid 6 van rajta akkor nem megy a dual, akkor kell rá valami 7-est feltenni előbb.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz mikrofon #66454 üzenetére
transmission remote gui program van winre és droidra az kell neked. Evvel akár mobilnettől is eléred a hálózatban levő letöltési klienset.
És a letöltött torrent fájlt ott hozzá tudod adni.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
blakey
titán
A Billy Lynn is szaggat.
-
hunaqua
addikt
válasz djnice #66468 üzenetére
Te vagy az első X3 (nem csak Air),aki nem panaszkodik arra az anyagra.Még az X2-ről is jött panasz.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
válasz djnice #66470 üzenetére
Igen,igazából a Te videód lepett meg.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
treklam
tag
Gyorsabb android medialejátszót keresnék alfawise h96 pro+ helyett, ezt néztem ki VONTAR X96 Air Amlogic S905X3 (https://www.aliexpress.com/item/4000218231701.html).
3db usb port miatt és sebességben is gyorsabb ár/érték arányban nagyon jó. Vehetem vagy van hasonló árban valami ajánlottabb? (androidot használnám rajta)[ Szerkesztve ]
-
evitiguF
senior tag
X96 Max+ 4/32-vel 0123 nightly-val lejátszva nem volt jó, ezt ide többen posztoltuk is.
Nem az elejével van a gond, az nekem is is ugyanígy, tökéletesen indul, tölti, szépen megy a lejátszás. Egy jó húsz perc, fél óra után viszont elkezd csúszni a hang. (folyam,atos lejátszás, nem beletekerve) A vége felé, 1óra20perc körül pedig már kb 5-10perceket bírja csak normálisan a lejátszást. Mi itt hagytuk abba véglegesen a filmet.
De akkor lehet majd a mai frissítéssel rápróbálok. -
hunaqua
addikt
válasz Bonifani #66474 üzenetére
Az NG nem arra való!! A második kell! A kiírás után a megfelelő dtb-vel.
[ Szerkesztve ]
-
-
blakey
titán
Holnapi Nightly-ban lesznek javítások, javul a h264 lejátszás is, legalábbis ezt igérik a fejlesztők. Reméljük más is javul.
-
-
korcsi
veterán
Coreelec Netflix nálatok rendben van?
Amíg ment az ingyenes hónap addig 720p-be szépen ment (s905x) most meg 480p-re levéve malmozó cpu mellett is folyamatossan szaggat és termeli a skipped frame-eket.[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
evitiguF
senior tag
X96 Max+ 4/32-vel 0129 nightly-val lejátszva továbbra sem jó!
Amit felvettél videót, ott nekem is tökéletes a lejátszás, direkt az elejétől indítottam a filmet.Majd utána 1óra20perchez tekertem, és onnan néztük tovább. Meglepetésünkre jó volt a lejátszás, egészen 1:40ig... onnantól megint elkezdett csúszni a hang. Coreelec reboot, film folytat, jó volt, de 5 perc után ismét csúszott a hang. Filmet leállítottuk, majd lejátszás folytatása, és a maradék pár percet már végigvitte.
De továbbra sem jó a lejátszás, próbálj csak ki egy "hosszabb etapot" (30-40percet), ne csak pár percet.
[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
válasz dugesz77 #66482 üzenetére
Nem tudom ez mitől függ, a január elején rendeltet 2 hét alatt megkaptam, amit utána egyből rendeltem azt még fel sem adták a kínai újév miatt, pedig már 2 hete ki kett fizetve.
Nem tudom a vírus miatt nem lesznek-e csúszások, mert kéne még belőle legalább kettő, de amíg van feladatlan addig nem akarok új rendelést leadni.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
flash-
veterán
Koszi! Hat huh azt se tudom hogy kezdjek neki, ezt így vettem már készen memoriakartyara telepitve..
Még egy kérdés :
Házimozi :
Ha vennék ilyen 5.1 hazimozi szettet(ezek a komplett lg, sony, stb. Hasznaltan 20ezertől)
Akkor lenne 5.1?
Jol sejtem csak annyi a dolgom hogy a hazimozit hdmi vel a tvre kotni elég, mert ha a tv okositon inditok mkv-t amin van 5.1 akkor már meg is van a térhangzás?[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Még csak a Vontar X3-al néztem meg a 2 film sample-t, de akadoznak, kis röcögéssel. tehát nem csak az X96air-en akad. Azon ismegnézem hamarosan. A hang még a sample-ban is csúszik a geminiben. A full filmet nem nézem meg.
Nem lehet hogy a film kódolásánál is van valami bibi? Van más 4k60hz sample itt nálam és ott semmi gond.
( inkább problémás hogy pár sd sorozat - mkv - is akadozik. ) -
DoItYourself
Topikgazda
válasz flash- #66488 üzenetére
Az eladónak kéne jelezni első körben a hibát.
Egy másik sd kártyán is kipróbálhatod a stabil CE 9.2.0 vagy 9.2.1 verziót. Nightly-t írtál korábban, annak nincs túl sok értelme egy 905X-es T95N boxon.
Ha van a tévéden optikai vagy HDMI ARC kimenet, akkor olyan hazimozit vegyél, amelyiken ilyen bemenet van, és tudja dekódolni az AC3/DTS-t.Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
mexel
veterán
Mindenesetre itt a leírás a dualról. Ez a 9.2.1-et tartalmazza a dual telepítővel együtt.
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
válasz DoItYourself #66490 üzenetére
Koszi, amugy miert nem jo a nightly?
Ahogy nézem csak hdmi bememet van a tv-n, 3. Letezik ez??
Amugy anynet+ hdmi-cec van rajta..Koszi mexel:nekem a dual kell?
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Mai Nightly nem sikerült túl jól, minden HDR.
-
Beni2360
félisten
Ha vennék ilyen 5.1 hazimozi szettet(ezek a komplett lg, sony, stb. Hasznaltan 20ezertől) - Hát ezektől igazából térhatást ne nagyon várjál. Ahhoz még a szobai akusztikának is stimmelni kell, meg valami komolyabb rendszer ellene. Ezek már régen elavult rendszerek és amit ráírnak annak a tizede sem igaz. E témában inkább ide forduljál: Házimozi belépő szinten tanácsért.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
blakey
titán
válasz junkpod #66495 üzenetére
Attól még kipróbálhatod. Nálad úgysem lesz HDR. Én kiváncsi voltam így frissítettem, de a h264-es hibák megmaradtak.
-
blakey
titán
válasz szabi__memo #66497 üzenetére
A Nightly azért van, hogy aki telepíti az teszteli, ez már ki lett vesézve. Ezért érdemes másik kártyán próbálgatni ha nem vagy jártas a dolgokban vagy nincs kedved rendbe rakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest