Hirdetés
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2022.02.09.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt
senior tag
Abba nem szólnék bele, hogy összekoccantatok, max annyit, hogy fregmentálja a topikot.
Viszont arra biztatnálak, hogy egy új topikban megoszd az eredményeid, még ha nem is itt. Én szívesen fogadnám, mint ahogy Vitalij romjait is megnézegettem a YT-on. Egyelőre még az egyetlen egy boxomnak a finomhangolásával vagyok el, de terveztem, hogy belemegyek majd egy rom boncolgatásba is, de addig még sokat kell tanulgatnom, mert max műkedvelő szinten értek hozzá, azaz sehogy -
hunaqua
addikt
válasz
szabi__memo #27000 üzenetére
..bezzeg amit hétfőn vettünk boxot az eu raktárból, azt még be sem csomagolták...
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Raspberry Pi
-
GrandS
senior tag
Az 21401 hozzászólásban leírt művelettel az MXIII-G 4K-ra lehet feltenni a LibreElec-et?
Ez feltelepül a belső memóriába letörölve az Androidot?
Ha igen, hogy lehet csak kártyáról indulósat készíteni?Biztos le volt írva 1000x, de elbizonytalanodtam.
-
headhunter
addikt
X9 4K (S905X, 2G/8G) lejátszóhoz LibreElec-nél, ezek a fájlok kellenek?
1. LibreELEC-S905.arm-adamg-1.0.8.img.gz [link]
2. gxl_p212_2g.dtb [link]
3. Üres zip fájl
4. UPDATE&BACKUP, üres zip fájl tallózás és RebootÍgy a fogpiszkáló módszer kihagyható?
KODI 18-as verzió kellene, mert abban támogatott az HBO GO...
[ Szerkesztve ]
-
djnice
veterán
válasz
headhunter #27008 üzenetére
Igen.
-
hunaqua
addikt
Elhiszi itt mindenki,hogy rosszul esik Neked is mert sok időt raktál bele,hogy javulás legyen,és biztosan van is.
...de tényleg próbáljatok meg akkor kompromisszumokat kötni (...főleg egymással ),és építeni ezt a topikot.
...na hajrá!
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Raspberry Pi
-
válasz
szabi__memo #27005 üzenetére
Féláron kapjuk és még reklamáltok is
Mondjuk nekem tegnap jött meg a jóárasított Minix U1-em szóval lehet azért nem izgat
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
Pelican
őstag
Biztos hogy én vagyok a dedós hozzáállású ezek után?
Már elég sokszor leírtad, hogy van valami javításod, csak nem mondod meg, mert itt csúnyán bánnak veled.
Igen, ez pont az óvodás szint.De igazán tényleg hülye vagyok mert már megint válaszoltam...
Ebbe nehéz belekötni.http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit
-
sugarforce
őstag
Már ne is haragudj, de hetek óta mást sem olvasni, csak a kilóméteres kommentjeid, amiben ugyanazt írod folyamatosan. Megértem a sértődöttségedet, de ha nem akarod a topikot követni és hozzászólni, nem értesz egyet az itt folyó dolgokkal, akkor miért írod az n+1 1000 szavas kommentedben ugyanazt? De komolyan, az ilyen felesleges szájtépések miatt megy el a kedvem, hogy egyáltalán olvassam a topikot. Én se járok át az IBM topikba okoskodni, hogy ez így nem jó az nem jó. Ha van mit megosztanod a nagyérdeművel, akkor oszd meg, ha nincs, akkor ne, de teljesen felesleges leírni ezredjére tökugyanazt.
Persze tudom majd jössz azzal, hogy odaírsz ahova akarsz stb stb, már ezt is olashattuk tőled, de akardj le a témáról, mert ezzel a topikhoz semmit nem teszel hozzá. Ha van mit közzétegyél, rajtad áll, hogy itt megteszed -e. Téged is megértelek, de a többieknek is igazuk van. -
hunaqua
addikt
válasz
szabi__memo #27005 üzenetére
Elindultak a hétfői akciós 'dobozok' ....
-
Digitalis
senior tag
Szeretném majd kipróbálni a LibreElec féle megoldást is. Az alany egy S905D MECOOL KI PRO típusú box lesz. Tudásom fél-konkrét, még box szűz vagyok.
A gyári flash-hez egyelőre nem nyúlnék, ezért ami kell nekem az a pendrives / SD kártyás boot_LE megoldás.
*. img.gz + *.dtb + empty.zip / update / reboot.
*. nem tiszta, tudnátok egy linket dobni.
ThX!
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
Csicsóka
őstag
"Itt LE kell, az androidot másik topikba kellene telepíteni és nem lenne ilyen hiszti. Azt csak az olvasná aki androidot akar használni, ez a topik már régen nem a 905-912 socról szól, SZVSZ."
Először is, nem fikázni akarok, ezt csak azért említem meg, nehogy felpukkadj egyből.
Több mint 26000 hsz-el ezelőtt jöttem e topikba, elmondhatom, hogy mindent olvastam ami itt történt.
Nem szokásom a felesleges szájtépés, nem is nagyon szoktam véleményt nyilvánítani. Sok éves UHU Linux levelező lista jelenlét, Linuxfórumos aktív részvétel alatt megtanultam ezt azt, úgy hogy nem "ugrok" azonnal.
Most is erősen gondolkoztam, szóljak e valamit e témában.Számtalan dologban segítettem, megoldást ajánlottam, Linuxos, Droidos témában is lett egy két "alkotásom" mégsem vártam el vállveregetést. Kiraktam, használjátok! Akinek kellett úgy is megtalálta, és ez sokkal több ember volt, mint akitől visszajelzés is jött. Ez természetes, írni nem szeretünk. Ezt is régen tapasztaltam már, pld. az UHU fejlesztése alatt.
Azt mondod Te is régi motoros vagy, és még is az az érzésem, hogy fényezésre vágysz. Hát nem tanultad már meg, hogy ez a legritkább esetben van így?
Senki nem akar itt téged direkt cseszegetni, jó amit csinálsz, sokaknak hasznos lesz, de ne rugózz állandóan az LE kontra Droid témán. Megvannak azok békében, mindenki azt használ, amire igénye van.A fenti idézet pedig nem állja meg a helyét, mondom ezt úgy, hogy magam sem kedvelem a Droidot.
Ennek ellenére, lett pár Droidos írásom is, (droid mentés LE alól, ROM szétbontás, USB nélküli Rom visszaállítás, stb.) De ez nem ok arra hogy ne legyen ez egy helyen, mert igen is jól megfér egymás mellett, csak nem kell mindig az ellentétet szítani.
Inkább hajrá előre, munkára! -
djnice
veterán
Az a baj, hogy okosnak képzeled magad, de alapvető dolgokkal nem vagy tisztában a filmlejátszással kapcsolatban, ráadásul az építő jellegű kritikákat támadásnak veszed. De ajánlom, hogy ha valamelyik szolgáltató médiaboxán keresztül nézel TV-t, állítsd át a kimenetét 60 Hz-re és ezentúl nézz mindent úgy.
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Egyébként meg itt a félmegoldás a videó problémára, csak hogy ne úgy tűnjön hogy nem is akartam segíteni. Viszont kérem ha nem is tetszik valakinek ne szólja le, nem kell semmi komment hogy ez nem sok, ez van, ez is pár nap volt amíg kiderítettem.
Sajnos ez nem oldja meg a problámák legnagyobb részét, mindössze arra jó hogy a videók nézhetőek HW gyorsítással, nem kell a procit terhelni és nem fog akadozni. Sajnos az audió HW kódolásra nem jó, nem tudtam még rájönni miért, azért nem is akartam eddig kirakni.
A gyári lejátszónál a kép jó lesz, de a hang nincs ahogy eddig sem.
Sajnos a Kodinál sem mindig segít, több verziót is ki kell próbálni, én párat néztem, SPMC-t is, de nem volt egyértelmű, egyszer volt amikor jó volt de utána nem tudtam reprodukálni a dolgot, valamit talán elírtam akkor attól javult meg.
Amiben segít: Az MXplayer és hasonló lejátszók ahol lehet HW kódolást választania videóknál, viszont SW kódolást a hangnál. Akkor akadásmentes és nézhető lesz a film.A build.propba kell írni kettő sort:
media.amnuplayer.localplay=false
media.amplayer.widevineenable=trueMindegy hová, de én kb a 95. sor kérnyékére írtam mert ott található a többi hasonló is és úgy szebb.
Ha valaki kevésbé ért hozzá ez az app igen jól használható erre.
Innen letölthető ha úgy jobb.
Lenne még sok változtatás a Build.propokba mert nagyon gányul vannak összerakva de ez gyorstapasznak jó. A fájlok cserélgetése és átírása aminél tartok még nem javasolt, azt nem írom le mert egyik sem 100% még hiába működik egyelőre, azzal még sokat kell dolgozzak.
-
hunaqua
addikt
válasz
Csicsóka #27025 üzenetére
Nagyon jó lenne,ha majd rá tudnál nézni egy S912-es dobozra is. A Tr. Torr. hibátlan az S905-ön és az X -en is,de a 912-ön nem stabil.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
djnice #27031 üzenetére
Egyszerűbb az amlogic toolt, az többet tud.
Egyébként átvettem ma egy boxot, UK adapteres. Persze ez sehol nem szerepelt, leellenőriztem. Mit írjak a GB supportnak, hogy küldjenek eus adaptert, átalakítot, vagy simán hogy oldják meg? Hogyan érdemes velük beszélni hogy jól járjak?
KöszönömTroll: személyes hitbeli meggyőződését sulykolja, azzal a konkrét szándékkal, hogy más felhasználókból heves reakciókat provokáljon ki, vagy más módon zavarja, ellehetetlenítse a témába vágó eszmecserét
-
válasz
szabi__memo #27035 üzenetére
Nincs ott a cím végén hogy UK? A 27-i kiárusításon vetted? Mert az nekem UK a címben is.
[ Szerkesztve ]
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
hunaqua
addikt
-
szabi__memo
nagyúr
-
LibreElec alá milyen gyors micro sd-t ajanlott rakni?
-
blakey
félisten
válasz
tboy93 #27040 üzenetére
CL 10 UHS-I/UHS-I A1 vagy felette, ezek gyorsak, rendben működnek de ahhoz a kártyaolvasónak is rendben kell működnie.. Nem kell belső tárhelyre telepíteni.
"Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja
-
DougButabi
tag
mexel : ne érts félre segítő szándékkal írok.
de úgy nézem fogalmad sincs mi az a fórumozás, van véleményed elmondod, valakinek más a véleménye elmondja. Ennyi, nem mindig értünk egyet.
Ha én azt mondom, nem értek eget veled, akkor nem támadlak, nem akarlak elűzni innen, egyszerűen csak más a véleményünk, mint neked.
van két választásod
1. elmondod, esetleg tényekkel alátámasztod, miért van igazad, vagy összejön vagy nem
2. személyeskedsz, hisztizel, fenyegetőzöl, hogy nem jössz ide többet, esetleg vázolod, hogy mennyit vesztünk veled, mert mekkora spíler vagy...... bla bla bla......Kérlek válaszd az elsőt...
-
darvinya
titán
Sziasztok
Van 1 android-os box-om, amire ha rádugok külső tárat újraindulva tudja csak felcsatlakoztatni.
Ha 1m-es USB hosszabbítót használok, akkor nincs újraindulás, viszont nem ismeri fel.
Szerintetek táp gondja van?
Mostani elvileg 5V/2A-es.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
Új hozzászólás Aktív témák
- Desktop AMD Ryzen 9 3900X, Prime X570-P, 48 GB RAM, 2 TB nvme SSD, Be Quiet ház-táp-hűtő, Win 11 Pro
- Egyedi moddolt 4 Magos Gamer gép
- Belépő GAMER PC! Intel i5-10400F, GTX 1650S, 16GB DDR4, 256GB M.2 SSD, 1TB HDD
- Lenovo Legion 5 - 15ACH6 Laptop (Geforce Rtx 3050 4GB Gddr6/AMD Ryzen 5-5600H 6 mag 3.3Ghz/ 16gDDR4
- 4K-s (Miniházas) Full Gép / 6900XT / 32GB/ 5700X +1TB SSD, +WIN10
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs