Hirdetés
- Kingston XS1000 külső SSD: teljesítménye közkívánatra lassítva
- A Philipset nem érdeklik az óriástévék és a Micro LED technológia sem
- Üzleti besorolású, Raptor Lake-es mini PC az ASUS színeiben
- Újabb "cuki" VGA-t tudhat tarsolyában a Yeston
- Szétválasztotta a régi és az új Radeonok terméktámogatását az AMD
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2022.02.09.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meridaharcos
senior tag
Halihó!
Visszaolvasva többen írtátok, hogy szoktatok emulátorozni az ilyesmi masinán.
Kontroller ügyben kaphatnék valami tippet ?
Köszi előre is !"Nem vagyok senki, űzöm a vadat, Másoknak hajtok, mások hajtanak."
-
-
-
WhiteWalker
nagyúr
A CE tároló kereső által letöltöttem a HBO EU -t. Aztán miután ez települt , előtte elég sok mást is jelzett , hogy mik fognak még települni. Miután ez megvolt , jelezte , hogy letöltene valami nagy méretű fájlt is , asszem 1 gigás volt....
Kérdésem az lenne , hogy ez így rendben van? Ezek mind kellenének a HBO-hoz? -
Beni2360
félisten
Na végre kibújt a szög a zsákból.
Az én videóm egy NAS betallózásáról szól és nem egy win alatt megosztott mappa tallózásáról. Itt van a hiba. Az egy egészen más téma. Vagyis először a win alatt kell a megosztást engedélyezni és ha az kész van akkor jöhet az általam javasolt videó. Felhsz fiók Ha a Yt oldalamon keresgéltél volna azt is megtaláltad volna. Ez már egy kicsit bonyolultabb. Link
Win mappa megosztása a hálózaton[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - Zyxel NSA325 v2 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
blakey
félisten
válasz
WhiteWalker #79006 üzenetére
Mind kell, de a Kod repoból telepítsd a hGO kiegészítőt.
[ Szerkesztve ]
"Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja
-
pixta78
senior tag
válasz
WhiteWalker #79006 üzenetére
Kodi/videokieg./ "HGO" ez kell neked a HBO GO- hoz.
Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
Jahno
őstag
válasz
meridaharcos #79001 üzenetére
Én csak hasonlókon, de SNESre hasonlító USBs és Xbox vagy egyéb értelemes játékvezérlők. Kínai Xbixosnak néha törik a kábele, azt egyszer kicseréled és megy örökké. Az eredeti jó lenne, csak csöppet drága. Régebben pld. ez vált be, de mire rendesen összeállt arra eltűnt a piacról:
Fut nekem mindenféle mindenen, de most visszatértünk laptop/miniPCre és lehet Win alapú lesz a következő verzió.
-
Csabi1984
addikt
Tudjátok minek örülnék? Ha egyszer megoldódna a Bluray menüs lejátszás Iso- illetve mappából
-
n0rbert0
senior tag
Most alin akciós a vontar x3 az aeliveday kuponkóddal. [link]
-
Elemental
addikt
Szevasztok!
Le szeretném cserélni az egyik régebbi boxomat.
X96 max plus amit vennék de itt olvastam, hogy van max plus 2? Van értelme max plus 2-re vadászni?
Ennek a nevében max plus 2 van, de a leírásánál max plus van feltüntetve.
Nemrég ilyet vettem, maradjak ennél? Vagy van valakinek jobb forrása? -
Beni2360
félisten
válasz
Csabi1984 #79022 üzenetére
Miért nem a downloads mappába másolgatsz?
Min keresztül akarod telepíteni?[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - Zyxel NSA325 v2 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Csabi1984
addikt
-
w.miki
veterán
Arra gondoltam SD kártyára telepítve kipróbálnám valamelyik Elec-et.
Beelink GT1 (klón) s912-re melyik az ajánlott? A gxm_q201_2g_1gbit.dtb-t kell kimásolni hozzá?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Beni2360
félisten
válasz
Elemental #79021 üzenetére
Innen szoktuk venni 1 hét alatt itt van válogassál.
A 2-l ne foglalkozzál már csak azokat gyártják tudtommal.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz
Csabi1984 #79024 üzenetére
Nekem írhatod engem kimondottan irritál a menü. Én filmet akarok nézni és nem a sallangokat.
A ZIDOO-m megnyitja de nem használom.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - Zyxel NSA325 v2 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
hunaqua
addikt
Az X96 max+ mellett nyugodtan lehet alternatíva vásárlásnál a Vontar X3. Teljesen rendben van az is. Árban is hasonló.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Raspberry Pi
-
Fera_27
tag
Sziasztok!
Anno megformáztam ext4-re corelec alatt a HDD-met X96 air p2-n, de Androidba átbootolva nem látta, az Android is formázni szerette volna. (Sajnos már nem emlékszem milyen paranccsal, de itt találtam
)
Ez a box közben átkerült egy barátomhoz, az lenne a kérdésem, hogy ha ő a HDD-jét csak Android alól formázná, azt látná a coreelec? Vagy Android nem is ext4-re formázna?
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz
Csabi1984 #79028 üzenetére
Nekem is van íróm meg lemezek is de ott se nézem meg a menüt ha lehet.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
blakey #79008 üzenetére
Most felraktam ezt: [link] , feltelepül , elindul , be is jelentkezek , de keresésnél , mondjuk ha rámegyek a film kategóriára akkor hibát dob ki és máshol is .
Mi lehet a gond? Mert a HBO GO EU viszont működik , próbaként el is inditottam a Trónok harcát.
Mi a különbség a kettő közt?
[ Szerkesztve ]
-
blakey
félisten
válasz
WhiteWalker #79038 üzenetére
Kodi repoból a hGO, az a jó. Mást nem próbáltam.
"Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja
-
cof
veterán
válasz
WhiteWalker #79038 üzenetére
Ha megnézed akkor látod, hogy 2 éve nem volt már frissítve a kód. Nem meglepő, hogy nem működik normálisan.
[ Szerkesztve ]
Zzz...
-
Beni2360
félisten
Részemről csak annyi volt a segítség mert én nem használom a boxon. Én csak kipróbáltam a kíváncsiság végett és ennyi.
Na azért megnéztem a beállításoknál bal oldalt az MPEG-DASH valahogyan így néz ki a beállítás. Már a többire nem emlékszem.
tcsaba007 már írta.
Néhanapján a TV-n kapcsolom be.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Írd be a keresőbe és töltsd le. Ott a kiegészítők fő oldalán alul van a nagyitó kereső.
-
eshe
csendes tag
Köszi mindkettőtöknek nem volt bekapcsolva az mpeg dash.Most már működik de az androidos youtube kliensnek még mindig szebb a képe szerintem.Aztán lehet csak azért látom így mert egy sunwell t95x-el kisérletezem a ce-vel a másik meg egy x96max-on megy.
[ Szerkesztve ]
-
Hyena
senior tag
Kedves Mindenki,
Van valami megoldas arra, hogy X96 Max Plus eseten kikapcsoljam Coreelecben a CEC azon funkciojat, hogy bekapcsolja a keszuleket?
Teszem azt mikor forraskent arra a HDMI portra kapcsolok amin a szoban forgo eszkoz van NE kapcsolja be azt.
Az input periferiaknal mar kikapcsoltam a CEC-et de hiaba mert ugy tunik ekkor is kap valami impulzust a bootloader es szepen elinditja a keszuleket mely ugyan rendszer szinten mar nem CECel , de elindul.
A tobbi funkciojat a CECnek viszont szeretnem megtartani azaz jo lenne ha tudnam tovabbra is taviranyitani mas tavkapcsoloval is a boxot, csak ez a bekapcsolas tema nagyon nem kene.
Valami otlet erre?harley-davidson-nyiregyhaza.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Vírusirtó topic
- Ukrajnai háború
- EAFC 24
- Autós topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- GAMER PC - RTX 3060 12GB - Ryzen 5 4500 - 16GB DDR4 - 240GB SSD - 500GB HDD
- GAMER PC - RTX 3060 Ti - Ryzen 5 4500 - 16GB DDR4 - 240GB SSD - 500GB HDD