- SSD kibeszélő
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab X1/X1C, P1P-P1S és A1 mini tulajok
- Gaming notebook topik
- Újfajta Radeon RX 6600-at tervezett a Lenovo
- Hivatalosan is elstartoltak az AMD Instinct MI300-as fejlesztései
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2022.02.09.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
Igen a LibreELEC-S905.aarch64-7.0.2.002 változatnál még működött az újraindítás a leállítás után mondjuk azt sem lehetett távirányítóval bekapcsolni, most az új 003 változatnál nem megy semmi, leállítás után csak a kék led világít. Mivel olyan nagy a fogyasztása szerintem ez is 0-24-ben fog menni mint az RPi2.
Majd javítják gondolom.[ Szerkesztve ]
-
Teplic
tag
ssh-n nyomok reboot-ot a libreelec-nek, de csak halt-ol.. csak áramtalanítás után tudom újraindítani. így nand-ról sem tudok bootoloni, amíg a kártyát ki nem veszem..
Mikor indítom, libreelec logo megjelenik, majd kernel üzenetek az elején 1 valamit nem tud elindítani.Köszi dugesz77! akkor nem csak nálam probléma, nem reszelek rajta
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz
junkpod #1973 üzenetére
És ha a vas tudná a 3D iso-t kezelni, akkor mik a lehetőségek? OE és LE rendszer nem mond semmit, sajna. Eddig mindig az egyszerűbb végén fogtam meg a dolgokat, routerre is mindig csak gyári fw-t raktam, és mindig jó volt a pc-ről lejátszani au iso fájlokat, kisebb mkv-kat meg a tévé beépített playerrel. Csak már kicsit uncsi a pc asztalt kiterjeszteni, lejátszótól függően átkapcsolni az spdif kábelt, és egy másik fontos szempont, szeretném a tévétől elvenni a netet mielőtt a samsung úgy dönt hogy reklámokat mutogat a menüben. És ha nem kéne netet adni a tévének akkor egy ilyen kütyü végre tényleg FHD felbontásban tudná kirakni a youtube-ot a tévére, mert a drága samsung azt is leszedálta 720p-re.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
Á, minek kell nekem okoskodni, ha nem értem a választ
Szóval egy ilyen S905-ös cucc, amin android fut, azon a média lejátszó program az a Kodi, ugye? És mi az a fork?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Teplic
tag
válasz
dethroner #2005 üzenetére
Kodi mellé fel tudod tenni az SPMC-t, olyan, mint a Kodi, kiegészítők is kompatibilisek.
"Basic Bluray 3D iso playback (experimental; amlogic)"
[link] vagy play store-bol is letoltheto, SPMC-re, ha rákeresel.
kodi fork: kb. azt jelenti, hogy egy a kodi alapjain készült másik program. -
junkpod
veterán
válasz
dethroner #2003 üzenetére
A 3D-rol megfelelő tv hiányában nem tudok nyilatkozni, az is lehet, hogy tudja.
Az LE - OE páros olyan specko Linux oprendszer ami egy lejátszó progit (kodi) futtat.Az spmc nem támogatja teljesen az S905-öst, meg a hivatalos kodi is jobb, de az igazi megoldás android alatt a vidon.me (ezek mind kodi variansok)
[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
Teplic
tag
Libreelec alatt nektek felmentek a movieshark kiegészítők közül a BHTV és NVTV? libtorrentet feltettem az említett 2 kiegészítőt is, de hibát ír. Droid alatt tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz
junkpod #2007 üzenetére
Lehet, hogy elhangzott már, de pontosan mi az, amit a vidon.me nem tud android alatt? Frekiváltás,
hd hangok,egyéb? Szerk.: közben megtaláltam, hogy a hangok mennek.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/interstate76/index.html - külső merevlemezek | takarító robot | e-roller | karácsonyi, napelemes és mozgásérzékelős világítások | Logitech vezeték nélküli billentyűzet | gyönyörű művirágok | vezeték nélküli pumpa
-
dethroner
veterán
Köszönöm srácok
Szóval bátran vágjak bele egy ilyen kütyü vásárlásába, meg lehet oldani a 3D iso fájlokat is?
Látom nagyon pörög a topik, pár nap alatt végigrágom az eddigi hozzászólásokat és kiválasztok valami szerkezetet és majd kikérem a tanácsotokat is.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
junkpod
veterán
válasz
interstate76 #2009 üzenetére
Freki váltás nem megy neki 13-assal. De 60hz-n is élvezhető. Többi ok.
Box's don't touch!
-
interstate76
addikt
-
Beni2360
félisten
válasz
dethroner #2010 üzenetére
Azért a 3D ISO nem olyan egyszerű és tiszta dolog. Mert akkor nem várnának az 50k lejátszókra és a további drágaságokra he 14k-ból megvolna. Nagyon sok múlik az ISO fájl elkészítési módján. Pl nálam az egyik megy a másik meg nem csak 2D-ben.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Zirowe
nagyúr
A korabban linkelt 1gb-s a95/a95x-re is van teljeserteku OE/LE?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
azozo
senior tag
Nekem is most jött meg egy A95X
Eddig jómüxik csak ha a Libreelec jó akkor inkább azt teszem rá ugyis gyermeknek lesz majd csak youtubera (pluginnal) és rajzfilmek nézésére Persze valami gyermek szűrő is kellene... -
Beni2360
félisten
válasz
dethroner #2015 üzenetére
Hát volt MXIII G és Mini mx behalt, van K1 plus egy Rpi2+B és BD lejátszóm 10 db újra írható lemezzel ha nem boldogulnék.útban van egy NEXBOX A95X
Na most nem csak gép hanem szoftver függő is a dolog. De mint írtam nem mindegyik 3D ISO indul el Pl a Jurassic World elindult míg a hetedik fiú meg nem. Most töltöttem le az AVATART 3D isoba és az sem indul. De ez megy végleges lemezre a projektor is ezt szeretiBéni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz
#88470784 #2019 üzenetére
NEXBOX A95X ha vannak pontjaid akkor éppen belefér a keretbe. = USD 23.18 - és ráér.:-)
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
dugesz77 #2017 üzenetére
Ezt írja kszaq az első hsz-ben:
Known issues
reboot and poweroff may take a long time or don't work at all when using Broadcom WiFiHa kikapcsolod a wifi-t, akkor se megy a ki-bekapcs?
Eladó dolgaim: Asus RT-AC57U v2 gigabites router, 1.8m-es high speed HDMI kábel eladó, több db
-
gabywap
tag
válasz
envagyok #2024 üzenetére
Sajna még nekem sem, nem is az a gond hanem azt mondja nem futa PVR azaz elsem indul, a tvheadend például. Mert ha futna akkor már lenne webinterface is.
Tehát valami oknál fogva nem indulnak el....
csiribá: Igen a PVR lenne tvheadend vagy VDR hasomnlóak lehet telepiteni mint irtam nem fut. Nekem van EVO Xfinity itt még ezen XBMC van a gépen és az kezeli a tvheadend. Majd ma lefotózom hogy is néz ki.
https://tvheadend.org/boards/5/topics/8524
Jó lenne rájönni miért nem lássa a tunereket benne, a kicsi kinai biztos tudná.
[ Szerkesztve ]
K1+ S2 T2 - Ustym PRO 4k - Amiko Viper 4k - Zgemma H7S-H9Stwin - U2C Denys H.265
-
Beni2360
félisten
válasz
envagyok #2024 üzenetére
Az itt linkelt - (#2017) dugesz77 - van fent és mint látod alul nekem csak sima K1 pluszom van.
Tv-t a Tv-n nézek. Vagy van dedikált DVB-C boxom pluszba.Az S meg szintén a TV-ben van de a tányért már vagy 4 éve leszereltem a ház szigetelésekor.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
dugesz77
őstag
válasz
DoItYourself #2022 üzenetére
Most volt egy kis időm kipróbálni.
002 img: megy az újraindítás,megy a Reboot from NAND(tehát újraindítva Android töltődik be), saját távirányítójával kikapcsolható. Ami nem megy az a bekapcsolás távirányítóról.
003 img: itt semmi nem megy. Menüből kikapcsolható,újraindítható,reboot nand-ra is leáll. de utána nem történik semmi. csak kék led világít és ennyi. Vártam 5 percet(tv lekapcsolt már sleepbe) . semmire nem reagál csak ha kihúzom a tápcsatit.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz
dugesz77 #2028 üzenetére
Én a K1-re a 002 tettem és később csak kicseréltem az SD kártyán levő fileket amit csicsóka ajánlott. Így minden maradt és ment a K4 is. keress rá a cheteléseimre és ott megtalálod a kiegészítést amiről beszélek. Működik a táv rendesen. A reboot nand-ra is átvált.
-
dugesz77
őstag
válasz
Beni2360 #2029 üzenetére
És tényleg,igazad van. Én is pedig ezt csináltam elsőre a felülírós változatot és ott nem volt gond(Csicsóka
). El is felejtettem.
-
Beni2360
félisten
válasz
dugesz77 #2030 üzenetére
Mostanáig kerestem a hozzá szólást.
de megelőztél.
De azért ezt észbe tartom ha az uj készülékemen gondok lennénken a 003 verzióval. Vagy addigra javítják.[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz
#88470784 #2032 üzenetére
Banggoodon is pontokat beváltva 24,64 $ elhozható. illetve meg kell próbálni egy 1080 pontba kerülő 10/5 $ kuponnal mert akkor 24 $ körül elhozható az meg áfahatár alatt van.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz
#88470784 #2032 üzenetére
A = USD 23.18 - belefér ezt nem fogják vámolni 99% .:-)
nekem a mini mx 40 dodo volt és simán megkaptam.
Ven de most töröltem le. keress rá itt a név alapján: mini mx és megtalálod. De szerintem a mostani 002 végü általános 905 egy próbát megér és ha jó frissíteni a 003-al. Csicsókát kérdezd ő tudja linket[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
dugesz77 #2033 üzenetére
Mennyi dollárban az Afa határ? Mert amit olvastam itt a külföldi rendelések topickaban ott 22€ van megadva eu-n kívüli rendelésnél dollárban. Így ha átállítom €-ra pénznemet a rendelésnél a gearbesten pont 22.35€-ra jön ki az a95x dollárban meg 25,29$, ami már áfa és illeték köteles. A kedvezménypontom meg nincs a gearbesten, mert eddig csak a tinydealről meg coolicoltól rendeltem.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Csicsóka
őstag
válasz
gabywap #2041 üzenetére
És akkor most a felül írós módszer megoldotta a problémát?
Amúgy érdekes ez a jelenség, mert az MXQ Pro + dobozomra egyből a 003-at tettem fel, és ott nem volt ilyen hiba. A sima, nem tuneres K1-et meg egyből felülírtam, ott nem is vacakoltam az újra húzással. Ment is minden, mintha semmi sem történt volna. -
dethroner
veterán
válasz
vargalex #2044 üzenetére
Mivel úgy látom összességeben nem drágák ezek a dolgok, így nem létfontosságú hogy a legolcsóbb legyen
Tehát ha ugyanaz a proci van mindben, ugyanaz a rendszer fut rajtuk, így biztosan ugyanazok a programok telepíthetőek rájuk. Eddig jól sejtem? Látom van amiben van tv tuner is, na az nekem nem kell
Működésben vagy program futtatásban észrevehető az hogy melyiken van 1 és melyiken 2GB ram?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Beni2360
félisten
válasz
dethroner #2045 üzenetére
Működésben vagy program futtatásban észrevehető az hogy melyiken van 1 és melyiken 2GB ram?
Hát persze ugyan úgy észre vehető mint egy számító gépem.
Csak film nézésre elég az 1 Gb.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
interstate76
addikt
válasz
dethroner #2045 üzenetére
Nem ugyanaz a rendszer fut rajtuk, ezerféle droidos hardver van, ezerféle droid-verzióval. Gyári állapotukban a Beelink gépecskéi működnek jól, tudtommal az összes többire custom fw kell, hogy használható állapotba kerüljön.
https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/interstate76/index.html - külső merevlemezek | takarító robot | e-roller | karácsonyi, napelemes és mozgásérzékelős világítások | Logitech vezeték nélküli billentyűzet | gyönyörű művirágok | vezeték nélküli pumpa
-
dethroner
veterán
válasz
interstate76 #2047 üzenetére
De ha kell segítség ilyen custom fw felrakásához, gondolom ebben a nagyon pörgő topikban kapok segítséget, ugye?
-
interstate76
addikt
válasz
dethroner #2048 üzenetére
Persze, de olyan készüléket válassz, amilyen már van valamelyik topiklakónak!
-
Csicsóka
őstag
válasz
interstate76 #2047 üzenetére
K1, K3, Tronsmart Vega is használható droiddal érkezik, ezeken nem feltétlen sürgős a ROM csere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- SSD kibeszélő
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab X1/X1C, P1P-P1S és A1 mini tulajok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Subaru topik
- További aktív témák...
- Garanciás Gamer Pc Ryzen 5 3600 Geforce 1660 super 16gb ram
- Négymagos 4. generációs i5-4670 PC, 16 GB DDR3 RAM, 240 GB Új SSD
- Beszámítás! MSI H310M i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB FSP CMT 110 Chieftec 500W
- Beszámítás! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB FSP CMT 110 Zalman 500W
- Beszámítás! MSI B150M i5 7600K 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1070 8GB DeepCool ATX ház Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest