Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• robesz107

csendes tag

válasz interstate76 #6943 üzenetére

Nekem van, ahogy a másik topikban is olvasható (461. hozzászólás) LAN-on be van kötve, néha böngészgetek vele, meg filmet nézek. 720p -st általában. Zenéket viszi (kinek mi a fontos ugye), gyári böngésző kifejezetten gördülékeny. Flash játékokat meg hasonlókat nem használok. Nekem stabilan működik az egész. Optikain kapja az erősítő a jelet. 5.1 átmegy. A true hd meg hasonlókról fogalmam sincs, erősítőm se kezelné. Facebook, játékok, fájlszerverek meg ilyenekről szintén nincs tapasztalat. Távirányítójának az érzékenysége meglepően jó, nem kell célozgatni a készülékre. 1080p-s youtube is van frissítés óta. Nekem ennél többre nem igazán van igényem ebben a kategóriában, ilyen fogyasztás mellett.

szabochris

S812-höz nem tudom viszonyítani. S802 höz tudom, de nem mérvadó. Nem volt hozzá rendes rom. Közel volt a használhatatlanhoz. Áramos boltból volt egy MXIII, de csak a gond volt vele, és az 5 hónapja ígért frissítésről sem hallottam azóta sem. Lefagyott 5 perc böngészőtől (ha nem lépett ki magától), csak az áramtalanítás segített, alkalmazások random leálltak. Menüből csináltam egy visszaállítást semmit sem ért. A bolttal való kommunikáció nevetségessé alakult.
    "Ha visszaküldi, mi is csak frissítést tudunk végezni rajta, mivel hardveresen működik" - aham...
    "csináljon recoveryben visszaállítást" - nincs recovery,
    "Frissítés 2 hét múlva várható" ezt 3 hónapig vártam és kaptam válaszként.
    Mivel nem volt kedvem sem várni sem romokat keresgélni, meg véletlenül téglásat játszani, ezért megkapta rokonom. Szóval ahhoz képest ez egy stabil villám.

Új hozzászólás Aktív témák