- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Abu, a mellekelt kep altal felsorolt teruleteken valo izmosodasrol tudsz valami hasznalhato tervezetet hogy kepzeli el az AMD ezeken a teruleteken a terjeszkedest. Nalunk peldaul az munka allomasokban a mernokok Quadro-val dolgoznak SolidWorks-on, az egeszsegugyi cegegysegnel minden gepuk NV kartyakkal megy (ezt a gepeket karbantarto mernok meselte epp egy vagy ket hete), azt is tudom hogy az anyaceg Nemetorszagban es az USA-ban hasznal par AMD-s cuccot de nem tul jelentos.
Loha: ott ahol en treningezek vagy NV Pascal-okat hasznalunk (nekem is ezert van a 1080-am) TensorFlow-ra es Keras-ra is, nem is ajanl senki mast, illetve osztogattak ilyen 50$-os AWS vouchereket de azt meg kenjek a hajukra. AMD-nek nativan kellene minden ilyen szoftvert tamogatnia sajat mernokokkel, hogy ne vodoo varazslas legyen mire felepitem mondjuk Linux alatt a fejlesztoi kornyezetet hanem tenyleg ugy pikk-pakk meglegyen. A 4790K-val amikor nem hasznaltam a 1080-at kemeny fel orakba kerult par szimpla modell lefuttatasa, egy 1080 meg megette 1-2 perc alatt ugyanazt a feladatot (kivancsi is leszek az 1700-Vega paros mit alkot itt). Erre a teruletre erezhetoen ad tamogatast az NV. Az hogy ott az abran fent van az Automotive az szep es jo, ehhez kellenek szoftvermernokok akik lenyegeben a seggem ala pakoljak a teljes kornyezetet es fejlesztik Polaris/Vega architekturara az egesz fejlesztoi csomagot/keretrendszert. Szerintem az ott egy placeholder, most nem latok sok eredmenyt ezen a vonalon
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest