Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigilante
őstag
válasz
Hachiko95
üzenetére
Válasz: 1.07-es CPY verzió, lehet az volt itt a gond. Meg nekem minden fullra volt húzva itt. Ráadásul a GPU órajelem is magasabb volt a tiednél, szal elég valószínű, hogy egy verzió különbség lehet az oka. Max, ha mentesz itt, és átdobod a mentést, akkor megnézem én is pont ezekkel a beállításokkal. Csak mondom nekem virágbolti verzió van, szóval az is beleszólhat itt a dolgokba.
Pepeeeee és olle, no látjátok, ezért kell az NVIDIA-ból csak is a csúcs VGA-t venni.
2 hónapja vettem az enyémet 170-ért.
Lehet oltani az NVIDIA-t, csak először kéne valami ellenfelet is állítani neki. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
HSM
félisten
válasz
Hachiko95
üzenetére
Ezzel mégis mit csináljak? Egy másik helyén a játéknak több FPS-ed van. Bravo!

(#26445) Egon: Volt Nv kártyám több is az évek során. Ami kimaradt a Kepler, Maxwell és a Pascal. Az okaim jelentős része pedig a gyártó cég piaci idő közben kialakult stratégiája, illetve az architektúra fejlődési iránya, márpedig ahhoz az érveléshez éppen az lett volna a durva, hogy is írtad, ROTFLMAO hiba, ha olyat vettem volna magamnak....

(#26447) Erdei88: Kedves próbálkozás volt, de ez még kapufának is gyenge lett.
(#26448) Hachiko95: Minden attól függ, milyen igényeid vannak a minimum FPS és laggok tekintetében. Az enyémek olyanok, hoy minimum FPS lehetőleg minél magasabb, a lag pedig minél kevesebb.
(#26449) Raggie: Bizony. Amikor olyanom volt, még nem láttam annyira át a dolgaikat, mint ma, csak az ár és teljesítmény alapján döntöttem.
Részemről amúgy mindegy, mit mutat a CPU %, sosem zavart, sőt, HT-s procinál már többször kifejtettem, nem is releváns.
Nálam is egészen szépen vitte a 290-es mellett a húzott i5 a játékokat kb. 2 éve, mikor olyanom volt, de azért a korlátait is volt szerencsém megtapasztalni. Ugye, épen erről folyt a vita. [link]
(#26450) Televan: Mert az is.

(#26451) Hachiko95: BF1, BF4 multi, Crysis 3. Csak ami hirtelen eszembe jut.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Autós topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kuponkunyeráló
- Motoros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
2 hónapja vettem az enyémet 170-ért.
Lehet oltani az NVIDIA-t, csak először kéne valami ellenfelet is állítani neki. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)