- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- Google Home/Nest
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Az egyes pontra annyit írnék, hogy bár bőven vannak rossz AMD driverek, 7970-el eddig mindennel tudtam megbízhatóan, képhibák nélkül játszani, szóval globálisan kijelenteni, hogy rossz a driver minőség, erős túlzás. Tény, hogy a friss kütyükre mindig szokott kelleni 2-3 hónap legalább, mire rendes driver jöjjön hozzájuk, de ezt NV-nél is tapasztaltam régebben.
A 2D fogyasztás szvsz nem gáz, viszont, a multimonitor már necces, a videólejátszós meg egyenesen röhej. Már a 7970 se volt túl takarékos a maga 40W-os videólejátszós extra fogyijával, de ez rádupláz majdnem. Elég szánalmas, hogy a 3570K-m szoftveresen 10W-ból lejátszik egy FullHD h264 videót (azt végképp hagyjuk, hogy az HD400 igp meg szűk 2W-ból), ami cakk pakk 80W konnektorból, míg ugyanez a 7970-en 115-120W. Youtube-on egy videót nézve is ugyanez. A Hawaii meg még rátenne egy 30W-ot. És ez még nem is egy Z87 rendszer, ami mégkevesebbet fogyaszt üresben. Ott már a Hawaii-al dupla lenne a fogyasztás a CPU-shoz képest. Szerintem amúgy ez van a leginkább elszúrva abban a kártyában a gyári hűtésen kívül.

(#851) Tirexi: Én csak egy dolgot nem értek... Ha elégedett 780SLI felhasználó vagy, akkor miért fáj neked ennyire, hogy vannak, akik vesznek olcsón (szerintem a hibái miatt állatira nem éri meg amúgy és nem olcsó így mert szar) 290/290x-et, és utána szívnak a bénaságai miatt?

Csak mert én meg elégedett 7970/R9 280X felhasználó vagyok, se az NV topikot nem nézem, se a 290 topikot, nem érdekel, mert jó ami van.

Ide nézek csak be néha, vannak sokszor érdekes témák.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Bittorrent topik
- Synology NAS
- BestBuy topik
- PH! Darts
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G 36 hónap alza gari - Bontatlan -
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- GIGABYTE RTX 3080 10GB GDDR6X GAMING OC Eladó
- NVIDIA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest