Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jedis
senior tag
Hát a Nano szerintem egy "tovább vágott Fiji lapka " lesz , olyan lapkákat használva, amelyekből már a Fury Pro sem jön ki. A 175Watt-os TDP, kb. a 2/3-ada a 275Watt-nak, ebből már azért lehet sejteni a Steam processzorok számát , ami olyan 2048-2560 ( 4x512;vagy 5x512 ) körül lehet . Elképzelhetetlennek tartom, hogy teljes értékű Fiji lapkákat adjanak 350-400 dolláros áron ( ahogy az benne volt egy-két régebbi táblázatba ) , főleg 4GB HBM-el
. Ezt még a legelvakultabb AMD fanok is tudják nagyon jó, hisz ez már szerintem az anyagár alatt lenne . Ilyen paraméterekkel talán beleférnének a 350-400 dolláros teljesítmény / ársávba ( GTX970 - R9 390 ) .
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Arc Raiders
- Napelem
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Ezt még a legelvakultabb AMD fanok is tudják nagyon jó, hisz ez már szerintem az anyagár alatt lenne . Ilyen paraméterekkel talán beleférnének a 350-400 dolláros teljesítmény / ársávba ( GTX970 - R9 390 ) .