- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- NVIDIA® driverek topikja
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
jedis
senior tag
Hát a Nano szerintem egy "tovább vágott Fiji lapka " lesz , olyan lapkákat használva, amelyekből már a Fury Pro sem jön ki. A 175Watt-os TDP, kb. a 2/3-ada a 275Watt-nak, ebből már azért lehet sejteni a Steam processzorok számát , ami olyan 2048-2560 ( 4x512;vagy 5x512 ) körül lehet . Elképzelhetetlennek tartom, hogy teljes értékű Fiji lapkákat adjanak 350-400 dolláros áron ( ahogy az benne volt egy-két régebbi táblázatba ) , főleg 4GB HBM-el
. Ezt még a legelvakultabb AMD fanok is tudják nagyon jó, hisz ez már szerintem az anyagár alatt lenne . Ilyen paraméterekkel talán beleférnének a 350-400 dolláros teljesítmény / ársávba ( GTX970 - R9 390 ) .
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Revolut
- Hegesztés topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amerika kész lemondani a kormányról
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Ezt még a legelvakultabb AMD fanok is tudják nagyon jó, hisz ez már szerintem az anyagár alatt lenne . Ilyen paraméterekkel talán beleférnének a 350-400 dolláros teljesítmény / ársávba ( GTX970 - R9 390 ) .