Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sayinpety
tag
Nem lehet optimalizalni multiplatform jatekot konzoltol fuggetlenul. Nem eri meg fuggetlen technologiakat fejleszteni.
Xenos micorarch jelentosen kulonbozott az AMD Terascale micorarchtol.Miert nem fekszik Maxwellnek? Sajat engine avg. 18%ot gyorsul tole. Elnezest, nem ertem miert koltene nVidia penzt a gyorsulas letiltasaert. Miert vennem el a gyorsulast? Sok Geforce vasarlo nem orulne neki.
Nem ertem mi koze a Pascalnak async shader eleresehez. Async shader nincs micorarchhoz kotve.
Nem ertem miert kell GCNre valtani. Geforcera is optimalizalunk.
A kiadoknak multiplatform reszesedes miatt GCN a fokusz. Erre epul ket console. Jovore harom console. PC eladas tul keves, hogy beleszoljon a dontesbe. Sok PC port nem letezne console portok nelkul.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gainward GeForce RTX 4070 Ti SUPER Phoenix
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- MSI GeForce RTX 5080 16G VENTUS 3X OC PLUS
- 27% XFX Radeon RX 9070 Swift OC Triple Fan Gaming Edition 16GB GDDR6 256bit Videokártya
- 644Kg VGA kártya - Teszteletlen - Videokártya csomag - Vegyes márka és model
- ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest