Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem az általad felsorolt 4 játék teljesen jó, tesztelésre. Bf3, crysis3, tomb raider, bio infinite, ezek népszerűek, és vagy újak. Kit érdekel, hogy amd-s címek? Ha per pillanat ezek a leginkább keresettek, akkor az nv-nek a dolga felzárkózni. Tehát igenis ezekkel kell tesztelni.
Ugyanakkor ugye egyik játékban sem látszik az a bizonyos NV lemaradás (sőt), amivel riogatják (meg riogatod te is) a népet már hónapok óta. Szerintem ezt kell figyelemmel kísérni, hogy mi lesz belőle, hiszen a játék patchekkel, meg a driverekkel ez a kép változik. Most pl az amd dobott egy kis pénzt a diceba, hogy ugyanmár dobjatok egy kis frametimeot nvidiára az új driverrel. Ezt is tudja csak meg a nép. Nekem pl eszem ágában sem volt még váltani a 304-es driverről, és azóta sincs semmi gond BF3-ban
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB XLR8 Gaming VERTO EPIC-X RGB
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE RX 6950 XT 16GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Gari 2026.05.02. -ig - Eladó!
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- Arany János - Kapcsos könyv
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest