- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Harmadával megvághatja a Switch 2 gyártását a Nintendo
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Analóg fényképezés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
daveoff
üzenetére
Szerintem nem, mert a konzolra megírt kód sokkal egyszerűbben áthozható majd. Vagyis nem kell midnenféle trükköt bevetni meg átírni hogy pl a drawcall limitbe beleférj. Néztem mostanában már GDC prezentációt erről és elképesztő trükköket vetnek be hogy az API limitációkat elkerüljék (adat stuktúrák, textúrákba bújtatott plussz adatok, GPU generált kód stb stb). Remélhetőleg ezt az egészet kukázza a DX12.
Onnantól meg annyi a különbség hogy PC-n lehet több a textúra és nagyobb a felbontás.Én optimista vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gumi és felni topik
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon RX 580 8GB GTS XXX Edition GDDR5 256bit
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 27% - AOC C27G4ZXU VA Ívelt Gaming Monitor! 27" 1920x1080 / 280Hz / 0.3ms / FreeSync
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest