- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Házimozi belépő szinten
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Milyen nyelven írjam le, hogy ne foglalkozz velem? Egyébként ez a hsz megint jól mutatja, hogy az értelmes kommunikációra, még csak hajlandóságot sem mutatsz! Ha nem vagy valamiben biztos, akkor kérdezz rá, mert megint olyan dologról beszélsz, amihez közöm nincs... Belegondolsz valamit a mondandómba, aztán kezdődik a keresztes hadjárat! Öreg vagyok én már ehhez, keress magadnak valami másik játszótársat.
A szövegkörnyezetből szerintem egyértelmű, hogy a furmarkról beszéltem... Hogy innen miképpen jutottál idáig, az legyen a te dolgod, de, ha valami több értelmű is lehet, akkor véleményezés helyett inkább gondolkozz, kérdezz, vagy csinálj bármit, ami építő jellegű. Ezzel elkerülheted azt, hogy így beégj!
Szóval kérlek szépen sokadjára, hagyd figyelmen kívül amit írok!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Eladó GARANCIÁLIS Palit Nvidia Geforce RTX 5070ti 16gb (FUTÁR AZ ÁRBAN)!
- PowerColor Red Devil RX 6900 XT Ultimate (XTXH chip) - Full dobozos, gyári kártyatámasszal
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING Z TRIO Eladó!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 V2 OC LHR videókártya eladó
- GIGABYTE GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest