Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Nem ironizálók
Én ezt a fekete-fehér látásmódra írtam, mint amikor azt állította, hogy a YouTube nézettség 100%-osan a szakmai tudáson múlik, erre felvetettem, hogy ott van még ezer más dolog, pl. a YouTube algoritmus kedvébe járás, akkor azt egyből elvetette, merthogy ő tuti biztos abban, hogy csak azon az 1 dolgon múlik, miközben a világban történő dolgoknak sosincs egy oka.Én nem vagyok tuti biztos abban amit írok, ezért nem is jövök pontos adatokkal sokszor, amit Busterftw hiányol, mert csak normálisan diskurálni szeretnék és nem bírósági tárgyaláson lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- Használt iPhone 13 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Én ezt a fekete-fehér látásmódra írtam, mint amikor azt állította, hogy a YouTube nézettség 100%-osan a szakmai tudáson múlik, erre felvetettem, hogy ott van még ezer más dolog, pl. a YouTube algoritmus kedvébe járás, akkor azt egyből elvetette, merthogy ő tuti biztos abban, hogy csak azon az 1 dolgon múlik, miközben a világban történő dolgoknak sosincs egy oka.