Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- LG LCD és LED TV-k
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Eddig a számomra faék egyszerűségű DLSS, ami szerintem ezért volt nagyon jó is egyben, megbonyolodótt, mert egy verzió mindig együtt tartalmazott mindent, de most lett DLSS 4.5 SR külön, de az RR maradt 4.0-án, de a Frame Generation meg 4.5 lesz majd tavasszal
Szerintem a legjobb, ha most inkább nem foglalkozok ezzel, mert meg vagyok kavarva rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER GAMING OC 16G - Alza garancia 2027.12.11 - BESZÁMÍTOK!
- NVIDIA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- Palit GeForce RTX 2060 DUAL OC 6GB (Beszámítás)
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Keresek Geforce 2-3-4 titánium, GTX 260 kártyákat
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Eddig a számomra faék egyszerűségű DLSS, ami szerintem ezért volt nagyon jó is egyben, megbonyolodótt, mert egy verzió mindig együtt tartalmazott mindent, de most lett DLSS 4.5 SR külön, de az RR maradt 4.0-án, de a Frame Generation meg 4.5 lesz majd tavasszal
Szerintem a legjobb, ha most inkább nem foglalkozok ezzel, mert meg vagyok kavarva rendesen.