Hirdetés
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigát nem vettem volna, sajnos nem kedvelem a márkát még a legjobb kártyáikat sem, ezzel nem megbántani akarok senkit, ez személyes beidegződésem. A Sapphire lett volna ha üzletelünk de az sem volt drágább ha jól emlékszem,de próbáltam magyar garisat venni, ha tudok.
Az Alza garis 3070 Ti abban az árban szerintem tényleg jó vétel volt, saját gondolkodásom szerint amit akkor s.o.s vettem volna az egy 9070 XT XFX Mercury az Apróról Alzás 1 hetes szintén 255 k volt, kb 45-50 K val került többe az 5070 TI ennyit megért nekem hogy nem kell váltanom, ez valóban Nvidia felár volt. 100 K-t nem fizettem volna ki különbségért még én sem ahogy írod az Asus + Nv kombó megérte ezt a felárat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Építő/felújító topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Autós topik
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- További aktív témák...
- darkFlash Shadow Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs