- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Tavaszi hardvernyitány
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
FLATRONW
üzenetére
Először is, senkitől nem akarok elvenni semmit...
Másfelől elég érdekes az álláspontod, miszerint azt írod az FSR-re hogy "az tényleg egy hulladék megoldás", ugyanakkor azt várod, hogy a konkurencia megoldása meg jó legyen?
Ugyan mitől lenne jobb, ugyanezt csinálja.
Én a saját szememmel láttam, melyik mit tud, a nagy szakadék ott van, amikor nem natívban indítod, az FSR/DLSS között viszont már nagyítóval kell keresni a különbségeket...
Egyébként a szabvány sem azt jelenti, hogy csak egyformán sz@r megoldása lehet mindenkinek...
#47081 Busterftw : Úgy, hogy két különböző, független dolgot jelentenek.
#47084 FLATRONW : Én 1080P-n és 1440P-n próbáltam őket. De 1080P-n már alapból nagyon kevés a pixel, onnan hova csökkented már?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Acer LED monitor (B247Y)
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Google Pixel 7 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én a saját szememmel láttam, melyik mit tud, a nagy szakadék ott van, amikor nem natívban indítod, az FSR/DLSS között viszont már nagyítóval kell keresni a különbségeket...