Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
"Elég káros, amikor óriási meggyőződéssel állít butaságokat valós állítások közé keverve, ráadásul "emberi nyelvezeten". Az esetleges rossz szándékú manipulációk lehetőségét nem is említve....
Persze, ugyanez a veszély fennáll a hagyományos internet/keresők esetében is, de sokkal jobban ellenőrizhető a forrás, mint az Ai-chat esetén."Különös, ezt mintha én mondtam volna. Mondtam is, de asszem nem ezen a fórumon. Csak meglepődtem, mennyire ugyanezt gondolom. Eszembe is jutott Rehoboam, meg a Westworld. Szürreális lehet real life visszahallani a gondolataidat mástól, amit azért tudnak előrejelezni, mert a múltad teljes ismeretével párhuzamos szimulációkban gyorsabban előrejelezhető vagy, mint a saját kémiai neurontranszmittereid.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! MSI RTX 5070 Ti 16G GAMING TRIO OC WHITE
- ASUS ROG-ASTRAL-LC-RTX5090-O32G-GAMING
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest