- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Milyen monitort vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Hányszor kell még leírnom, hogy nem konkrétan azzal a típussal van a bajom. Nézz utána neten hányan panaszkodnak Asus vrm melegedésre miatta throttlingra, amit ott kezdtek el először csinálni. Vram-on lehet lovagolni, nem kifejezetten erről beszéltem, de akkor sem hátrány ha kap hűtést, vagy egy hűtő lappal, ami aztán vrm-et is hűti, vagy egybe a bordával. Egyszerűen minimum költségen akarnak drága terméket. Ez az ami Asusra jellemző egy ideje. Ezzel van bajom.
Az Asus 970-en agresszívebb venti profillal nem egy túlméretezett vrm-el, 110-115 fokos volt. Pedig nekem nagyon bejött az a kártya. De szinte az összes kártyájukon baromi meleg. Nem beszélve arról a nyákot is szétfűti.
Nem tudom hány 970-et próbáltál, de két Hynxes 970-en is tudtam tuningal tipikus vram melegedős hibát produkálni. A G1-nek szerintem ez az egyetlen hibája. Hátoldalon hűtetlen memória chipek, ráadásul backplate ami nem hűt.
Sajnos a 970-ek esetében gyakran pont nem a túlméretes vrm a jellemző és annak korrekt hűtése. Részemről ez a téma befejezve. Aki ezek után sem érti meg miért írtam amit írtam, az nem is akarja és csak kötekedni jön.(#4097) TTomax: Mantle alatt bf4-ben simán elég volt az 1GB-ram. Ja várj, nem. A 7970-en elfogyott a 3 giga és akadt szépen. Egyébként ha a DX12 még ilyen tempóban sem jönne, nem tudom milyen előnyt tudnának felhozni azoknak akiket nem a marketing érdekel. Mert azt sem lehetne mondani, hogy kitaposták az ösvényt, "gyorsan" lépni kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Hardcore café
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Yettel topik
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Jófogás tapasztalatok
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest