- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#45185024 #37637 üzenetére
Nem a különbség az, hogy a fan kedvel egy gyártót és szorít hogy jó legyen amit kiadnak. Ez vagyok én és te a két oldalon. Hater meg a konkurenciát próbálja meg állandóan rossz fényben eltüntetni és mindenhol lehúzni valamint azért szorít a kedvelt gyártójának, hogy a másik gyártónak rossz legyen. Na ez nem vagyok én, ez vagy te szintén.Részemről ezt itt le is zárnám.
Az RTX 2060 FE hűtésével nincs gond ellátja a feladatát, nagyon jól, hűvös a kártya és halk is, én ezt várom el egy hűtéstől. Akinek nem tetszik vegyen majd CS kártyát a többi gyártótól, szerintem úgy is a java mennyiséget az fogja kitenni.
Külföldi oldalak szintvonala azért jobb mert kiegyensúlyozottan jelen van a konkurens gyártók közönsége és nem kaptak évekig agymosást mint ami itt kialakult az utóbbi időkben. Igazából nvidia bármit csinál, bármit lép haterség ömlik a PH topikjában elég benézni egy RTX 2060 vagy egy adaptíve sync hír topikjába, vagy megemlíthetném neked ezt [link] a ma délelőtti színvonalas AMD fanulást egy ilyen hírnél, hogy nvidia 7 nm ra a Samsungot választotta. Na látod, az lesz a vége hogy kialakul egy Adored Tv hez hasonló kis közösség itt nektek és boldogok lehetettek, csak közben meg befucscol az oldal szakmaisága és maga az oldal is úgy általában . Lassú víz partot mos ahogy szokták mondani.
Én most is egyébként drukkolok AMD bek nem szidom a kártyáikat tényként kezelem őket. Remélem holnap bemutatnak valami tényleg jó cuccot hogy legyen konkurencia harc ennyi a véleményem róla. Nem is szoktam általában negatívan nyilatkozni róluk, bár sok mindenért a bögyömbe voltak és vannak, de azt már kifejtettem feljebb. Következő procim egy ryzen 3000 valami lesz. ha holnap beigazolódik bármi a leakekből.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- EAFC 26
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Haditechnika, harcászat
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT PULSE 16GB
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 WINDFORCE OC 8G
- ASUS RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRIME OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 5060 GAMING OC 8GB GDDR7 128bit
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Apple iPhone 12 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest