Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  #45185024

üzenetére #45185024

üzenetéreNem a különbség az, hogy a fan kedvel egy gyártót és szorít hogy jó legyen amit kiadnak. Ez vagyok én és te a két oldalon. Hater meg a konkurenciát próbálja meg állandóan rossz fényben eltüntetni és mindenhol lehúzni valamint azért szorít a kedvelt gyártójának, hogy a másik gyártónak rossz legyen. Na ez nem vagyok én, ez vagy te szintén.Részemről ezt itt le is zárnám. Az RTX 2060 FE hűtésével nincs gond ellátja a feladatát, nagyon jól, hűvös a kártya és halk is, én ezt várom el egy hűtéstől. Akinek nem tetszik vegyen majd CS kártyát a többi gyártótól, szerintem úgy is a java mennyiséget az fogja kitenni. Külföldi oldalak szintvonala azért jobb mert kiegyensúlyozottan jelen van a konkurens gyártók közönsége és nem kaptak évekig agymosást mint ami itt kialakult az utóbbi időkben. Igazából nvidia bármit csinál, bármit lép haterség ömlik a PH topikjában elég benézni egy RTX 2060 vagy egy adaptíve sync hír topikjába, vagy megemlíthetném neked ezt [link] a ma délelőtti színvonalas AMD fanulást egy ilyen hírnél, hogy nvidia 7 nm ra a Samsungot választotta. Na látod, az lesz a vége hogy kialakul egy Adored Tv hez hasonló kis közösség itt nektek és boldogok lehetettek, csak közben meg befucscol az oldal szakmaisága és maga az oldal is úgy általában . Lassú víz partot mos ahogy szokták mondani. Én most is egyébként drukkolok AMD bek nem szidom a kártyáikat tényként kezelem őket. Remélem holnap bemutatnak valami tényleg jó cuccot hogy legyen konkurencia harc ennyi a véleményem róla. Nem is szoktam általában negatívan nyilatkozni róluk, bár sok mindenért a bögyömbe voltak és vannak, de azt már kifejtettem feljebb. Következő procim egy ryzen 3000 valami lesz. ha holnap beigazolódik bármi a leakekből. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Assetto Corsa EVO
- OLED monitor topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest