Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
füles_
őstag
Én megértem, hogy a kolléga felhúzta magát, jogosan és valószínűleg okkal védi meg a véleményét és a tapasztalatait. Amikor valami probléma adódik az NV driverrel akkor egyből az megy a zöld fanok részéről, hogy biztos nem a driver, az hibátlan, az csak user error lehet.. Amikor meg bármi probléma van egy AMD GPU-s gépben akkor mindjárt szar az AMD driver, még akkor is amikor az adott problémának valószínűleg semmi köze nincs a driverhez.
A Tongákkal valóban rengeteg probléma volt, Polaris-szal messze nincs annyi.
(#28451) jacint78
Mutass már egy ilyen összehasonlító videót kérlek. Én is mutattam egyet amivel pont téged cáfoltalak meg.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- Gyűjtői makulátlan , dobozos , bontatlan , fóliás , ROG GTX 1080 !!!
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest