Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
A Resident Evil 7röl én ennyit mutatnák,1440p minden maxon ,ezt kb 15-20 perc után elfoglalja magának,de láttam 10GB felett is...Tudom, az hogy elfoglal ennyit az nem azt jelenti azt,hogy kell is neki csak sajnos a tesztekböl nem ez jön le.
Persze,hogy a 8GB-os kártyák elhuznak... mert már FHDban is képes 6+GB VRAMot kérni....
Mondjuk engem nem érint a dolog...
(#25923) Pepeeeee
Azt te tudod-e hogy minek tapsikolsz böszen Hamham?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest