Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Tápos kibeszélő offtopik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Petykemano
üzenetére
Pedig a helyzet az, hogy túl sok vizet nem zavartak. A Tonga összes újításával 4,3M tranzisztotú Tahiti-hez képest lett 5M. És ebben benne van a TrueAudio blokk, a fejlesztett tesszelátor és minden egyéb is, összesen 16% plusszban. Ez megérhette ezen képességek beépítését.
A "középkategóriába adjunk butább GPU-t" koncepcióval amúgy egy óriási gond van, mégpedig hogy működésképtelen. Olyan GPU kell, ami kompatibilis a nagytestvérével, így akár a driver fejlesztő, akár a program készítői számára egy fejlesztési irányként kezelhetőek, kiszolgálhatóak. Ha a kistesót leegyszerűsíted, ezt elbukod.
Ami a Vega "túlbonyolítottságát" illeti, nekem tetszik, amit eddig láttam. Pont ott fejlesztettek, ahol a legnagyobb szükség volt rá. A setupon, és a számolók kihasználhatóságán. Plusz némi finomítás, hogy a csipen belül tarthassanak több adatot. Szerintem jó lesz. Majd kiderül.
(#25698) Attix82: Nem jó példa, az RX460 csak 8X-os PCI-E-t tud, ami miatt ha kifogy a ramja sokkal nagyobbat lassulhat, mint a 16X-os 1050.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest