Hirdetés
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Pár hónap múlva itt vannak az Acer új, QD-OLED paneles monitorai
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Puma K #25555 üzenetére
Detto, végül én is itt kötöttem ki... és már teljesen egyetértek az itt válaszoló fórumtagokkal, önkritikát gyakorolva...
Ahelyett, hogy 3-4 hónapig sírtam a találgatós fórumban, meg órákat böngésztem a lehetőségeket, teszteket stb, elemeztem a piacot délutánokat, mikor kell eladni a 970-et .... Ezen idő helyett belevághattam volna egy kisebb otthoni melóba, amiből rég kijött volna egy 1070 ára
Le kell sz.rni és venni valamit a sírás helyett.
A fórumozás is addig hasznos, amíg tanul belőle az ember, vagy új tech infókkal gazdagodik a tudása. Ettől viszont se nem jön új AMD kártya, se nem lesz jobb a marketing stb... Szóval sorry mindenkitől, ha a terhetekre voltam
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GTA V
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-11320H - 16GB - 512GB - GTX 1650 - Win11 - 2év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 500GB SSD RX 580 4GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest