- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASRock lapok általában
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Szétválasztja régi és új GPU-inak támogatását az Intel
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Venyera7 #19933 üzenetére
Ha hajlandó leszel cserélni a Vegára majd... de én tuti nem vennék CF rendszert. Szerintem csak a nyűg van vele.
Ez a multiGPU is olyan, hogy szerintem nagyon kevesen fognak belevágni. Egyszerűen nem éri meg. Hány CF rendszer van úgy összességében? És itt nagyon ott kell lennia a technológiában és a paralell programozásban, mert nem csak az van, hogy rádobod a kódot a GPU-ra. Itt a két GPU-nak PCI-E-n kell kommunikálni, ha osztott memória is van a dologban...
Nem is értem ebből hogyan lehet jól működő dolgot kihozni igazából. Ha adott két kártya CF-ben és egy single GPU... vajon melyiknek nagyobb hatványozottan a belső adatelérési sebessége? Itt nem csak arról van szó, hogy az egyik képkockát ez, a másikat meg az rajzolja.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest