- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
úgy látom, nem nagyon sikerült fogni, amit írtam
én a cégek értékrendjéről beszéltem, és arról, ami ebből a termékekben megjelenik, Te meg jössz a legfrissebb architektúrával, és ezredszer is leírod ugyanazt a mantrát a PC-s piac jelenéről / jövőjéről. megsúgom, hogy amit írtam, az 6-7 éve is ugyanúgy jellemző volt a két cégre, és ha már ide akarjuk keverni az architektúrákat, akkor azok, amik akkor mentek, már 10 évvel ezelőtt lettek tervezve.
plasztikus példa: a 2007-ben vásárolt HD2600XT-met nagyon szerettem, a játékok zömében sokkal gyorsabb volt, mint az előtte lévő 7300GT OCOCOC. viszont amikor nekikezdtem a Deus Ex-nek - na, akkor lefagyott a mosolyom a 20-30 FPS láttán. bármit csináltam, nem lett több. jó volt a 2600XT, csak az nVidiás tesókája (8600GT, ha jól emlékszem) kiszámíthatóbban viselkedett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- FOTÓS beárazás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én a cégek értékrendjéről beszéltem, és arról, ami ebből a termékekben megjelenik, Te meg jössz a legfrissebb architektúrával, és ezredszer is leírod ugyanazt a mantrát a PC-s piac jelenéről / jövőjéről. megsúgom, hogy amit írtam, az 6-7 éve is ugyanúgy jellemző volt a két cégre, és ha már ide akarjuk keverni az architektúrákat, akkor azok, amik akkor mentek, már 10 évvel ezelőtt lettek tervezve.