Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Javíts ki, ha tévedek, de úgy emlékszem a 7970 topikból, hogy mikor kipróbáltad őket alulfeszelve, akkor már CF-ben voltak a ref 7970-eid.
Úgy tuti hangosabb, mint az egyszem GTX780Ti.
Nagyon nem mindegy, hogy a felső kártya friss max 30 fokos levegőt szív, vagy akár 40-50 fokosat az alsó kártya hátuljáról. 
De asszem ez a lényeg, és én is erre próbáltam célozni: "De véleményem szerint mind két terméket belehet csendesre àllìtani megfelelő tapasztalatokkal."
Norbi barátoddal ahogy írod, a fanatizmus a baj. Elégedett AMD VGA felhasználóként rendkívül kellemetlen itt folyamatosan azt olvasni, milyen rossz az AMD, amikor 90%-ban mindenféle érvek és tapasztalatok nélküli levegőbe beszélés az egész. Senkinek semmi baja nem lenne vele szerintem, ha kicsit szakmaibb módon állna a témához, kicsit kevésbé fanatikusan. Ahogy írod, így viszont csak lejáratja magát, és közben teleflémeli a topikot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- EA Sports WRC '23
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- VR topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Úgy tuti hangosabb, mint az egyszem GTX780Ti.
Nagyon nem mindegy, hogy a felső kártya friss max 30 fokos levegőt szív, vagy akár 40-50 fokosat az alsó kártya hátuljáról.