- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Apple MacBook
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
koko52
nagyúr
válasz
s.bala31 #2060 üzenetére
A gyári hűtője is elég hozzá húzva is. Használtam úgy is. Én hóbortból vizezem illetve szeretem ha csend van. Ez ugye toronyhűtő vagy víz, csak a toronyhűtőt nem szeretem.
Amúgy egy 3080-at tervezek kb 1 év múlva, 3600 pont jó mellé 1440p-n.-Gabesz-: nem a villanyszámla érdekel senkit, hanem a forróságot kell elvezetni. Ugye teszteknél is throtlingolt a 10900k AIO víz mellett 94C-on.
-
koko52
nagyúr
válasz
s.bala31 #2057 üzenetére
Igen, van pár FPS különbség FullHD-n, 1440p-n de milyen áron? A cikk elején leírja, hogy a 10900K-t szabadon engedték, a BIOS-ban kilőttek minden korlátozást aminek az eredménye egy 300W feletti fogyasztás. Akinek ez ér ennyit az ne sajnálja, fűtést lejjebb lehet tekerni.
Tegnap azon háborgott egy észlény, hogy szar a 3080, mert 40W-al többet eszik a 2080ti-nél, de mellé kell rakni a 10900K-t, hogy minden FPS ki legyen csavarva. Akkor most mi a fax van?
-
-
Petykemano
veterán
válasz
s.bala31 #1262 üzenetére
Értem, köszi.
Cinizmus nélkül kérdezem: most az adja el az intel processzort, hogy egy alaplapba nem 2, hanem 8-at lehet belerakni?
Biztos ki lehet számolni, hogy mennyibe fáj 4 olcsóbb szerver, vagy 1, amibe a proci és az alaplap is 2-3x annyiba kerül. És hát még biztos jobban megéri így is.
Viszont én direkt a Rome-ra kérdeztem rá nem az Naples-re. És ha az merlüt föl, hogy az az előny, hogy 2P vs 8P, akkor utóbbinál tényleg van ilyen limitáció.
Viszont ha már itt tartunk, a Rome-ból elvleg készülhet 4P megoldás, nem?
-
Dtomka
veterán
válasz
s.bala31 #1042 üzenetére
Éppen én is most olvastam, bár hazai oldalon. Belinkelem ha nem gond
13 komoly sérülékenység az AMD ZEN processzoraibanEz most tényleg valós, vagy egy lejáratókampány kezdete...?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged