Hirdetés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Kompakt vízhűtés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- IFA 2025: Körömnyi SSD-k videózáshoz
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
mackosajt
addikt
Nekem a "popókavics" 970 eksztrém4444Négy!!4 lapban a 8120 (neked is ez volt a kezdő kombód tudtommal) azt adta, hogy a nevéből az extrém a szívás mértéke.
Tettem én rá a VRM-re ventit, piszkáltam a biosban, egy jobb estén, játék közben bírta ugyan egy darabig, de utána hopp... jött a drop.
Sokadik nekifutásra untam meg, és vettem meg pont tőled a lapot, ami most is van.
Azóta is áldom az eget, hogy sikeresen megszabadultam a "popókavicstól".Szóval lehet zsonglőrködni, de érdekes, mióta "normális" lapban van, sokkal jobb a kapcsolatom a 8120-al.
Mert azt tegyük hozzá, nekem előtte nem volt AMD, csak VGA-ban.Amúgy Habugi, tudom, "Istenkáromlás", de csináld már meg Norbi tesztjeit a te gépeden, 4.0 GHz-en.
Elvileg ha igazad/igazunk van, látnunk kéne így is, és neki nem kéne szerelnie, "csak" neked szívniSzidhatsz az ötlet miatt, de szerintem így lenne a legegyszerűbb.
Aktív témák
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest