- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
MrM94
addikt
Jajajajaja.
Na kezdjük ott hogy nekem akkor volt FX em mikor a mostani FX topic sehol sem volt,evvel csak annyit szeretnék mondani,hogy tudom mit tud és volt FX em.Azóta volt két i7 em is. Ennyi bemutatkozásnak.Kezdjük ott,hogy a 8120am 4,4en képtelen volt kihajtani egy gtx 580at. Wait what?
Igen haver,egy fostaliga intellel is tudsz VGA limitet csinálni hámmégjóhogy tudsz.Felraksz 600x szoors AA-t és kész megvan halva a VGA.Nademost ha te lejjebb veszed a beállításokat mert multizol és neked a fluid játék a fontos,akkor az FX elhasalt nálam,Soha nem láttam 99%on a VGA kihasználtságomat,oh de, mikor az égre néztem.
Crysis 3 multit toltam evidens FHD ba, medium beállításokkal hogy legyen meg egy folyamatos FPS em ahol nem droppol,ha csata van.Swappoltam a cpu-t 3770k ra. alapon vazze alapon. 99%on pörgött a VGA tádááááám Frametimejaim lecsökkentek drasztikusan,és FPS növekedett.Tökm1 az FPS érted nézzél csak frametimeot. Előtte mediumon játszottam utána highon ugyanazokkal az FPS ekkel.Na ez egy szaros alap 580 volt.Kéremszépen,mikor i7 és i7 között is van külömbség a VGAk meghajtásában akkor nem értem miről beszélünk. 3xxx 4xxx széria gyermekbetegségei?Háperszehogyvan.Elbaccták a kupakolást.Direkt,emiatt szarházi az intel,dehát ezt kell szeretni.Én delid nélkül tolom a 4770k mat 4,4en boldogan. 4,4 nél konkrétan abszolút nem kell több.Sőt 4,2 nél sem.
Amikor egy sandy 2600k is elvert egy FX et néhol meg egyenlő volt vele.akkor kéremszépen számold már ki hogy azóta vót ivy vót haswell vót hásvell refresss,meg most lesz broadwell.
Na ha 5 százalékot hoz mindegyik egyik a másikhoz képest és nem annyit hoz hanem egy 4.5ös Ivy = 4.2 haswellel és ugyanígy tessék számolni szandinál is meg bródvellnél is.Na az FX kapott egy frissitést visherát,ami hoz 10%ot pluszba,tudom lemértem. 4,4es FX 81xx= egy 4ghz 83xxel.Há hol hajtja az ki a topkártyákat? U MAD BRO?Elnézést az alpári bunkó stílusomért.
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest