- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- DUNE médialejátszók topicja
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
lenoma
aktív tag
válasz
#90211072 #1540 üzenetére
- Ha már ez egy prohardver forum talán akkor prohardver cikket nézzünk meg róla:
https://prohardver.hu/hir/szepen_tartja_turbo_orajel_core_i9-10900k.htmlNem oc csak turbo, 240mm-es vízzel is throotingol, mert 235W-ot eszik...
- Amiket írogatsz max egy intel fan fogja elhinni.
- 2 gépet használok napi rendszerességgel, az egyik Inteles a másik AMD-s.
- Én is éves szinten számítom a számlákat. Én évente 3000Kw áramot fogyasztok, mert 24/7-ben itthon vagyok és nagy a ház.
- Amúgy számomra a zajtalan gép a legfontosabb, ezért mindkét CPU-n tuning hűtő van ultrahalk leszabályozott ventivel és közben alulfeszeltek a CPU-k.
Mindkettő 40W-ot eszik kb játék alatt.
Az egyik egy L5430, a másik egy R5 3600. A sebességüket nem vettem vissza.- Átlag felhasználónak továbbra sem számit a single core teljesítmény pár %-os különbsége, a játékok amúgy is jónéhány magot használnak.
Aktív témák
- PlayStation 5
- A HMD visszalép az USA piacáról
- DUNE médialejátszók topicja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Építő/felújító topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Haditechnika, harcászat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest