Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- BIOS topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóhifi
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
norbert1998 #465 üzenetére
ez igaz
én szeretem az intelt, mindig is intelem volt, de ez a proci 20 ezer volt újonnan, ahogy nézem i5-től sincs olyan vészesen lemaradva, pedig 30 ezer a különbség
lényeg a lényeg, kevés volt a pénzem gépre, és nem is tudtam volna előreláthatólag többet összeszedni
és mindenképp 4 magot szerettem volna...mert már untam a 2 magot
fejlesztéssel sincs gond, mert nem tervezem 2-3 éven belül, amikor meg lesz rá keret akkor jöhet i5/i7
már csak egy ssd-re fáj a fogam, ezek a sima hdd-k nagyon visszafognak (boot idő, program indtiás stb.)
Aktív témák
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest