Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- Bluetooth hangszórók
- Videós, mozgóképes topik
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
norbert1998 #465 üzenetére
ez igaz
én szeretem az intelt, mindig is intelem volt, de ez a proci 20 ezer volt újonnan, ahogy nézem i5-től sincs olyan vészesen lemaradva, pedig 30 ezer a különbség
lényeg a lényeg, kevés volt a pénzem gépre, és nem is tudtam volna előreláthatólag többet összeszedni
és mindenképp 4 magot szerettem volna...mert már untam a 2 magot
fejlesztéssel sincs gond, mert nem tervezem 2-3 éven belül, amikor meg lesz rá keret akkor jöhet i5/i7
már csak egy ssd-re fáj a fogam, ezek a sima hdd-k nagyon visszafognak (boot idő, program indtiás stb.)
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest