Hirdetés
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Azert nyitottam meg mert az FX-ben mar lassan orokzold tema a kihajcsa/nemhajcsa ..itt meg lehet tesztelni.
Es igen, @rambustibi-nel olyan a CPU limit mint Kina lakossaga a Vatikaneval szemben, de ezt itt ki lehet targyalni.
Es mielott valaki nekem ugrik, ismerem az FX-et, nem egy volt belole. Tudom mire lepes, anno meg az 1156-os foglalatu inteleknek es kesobb a sandy processzorokal szemben meg ugy ahogy alltak a sarat..de sajnos ivy/haswell-nel remenytelenul elvessztettek a harcot.Visszont azert az nem szeretnem ha ez egy AMD lehuzos topica valna.
Aktív témák
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen egeret válasszak?
- Apple Watch
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest