- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HTPC (házimozi PC) topik
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Azert nyitottam meg mert az FX-ben mar lassan orokzold tema a kihajcsa/nemhajcsa ..itt meg lehet tesztelni.
Es igen, @rambustibi-nel olyan a CPU limit mint Kina lakossaga a Vatikaneval szemben, de ezt itt ki lehet targyalni.
Es mielott valaki nekem ugrik, ismerem az FX-et, nem egy volt belole. Tudom mire lepes, anno meg az 1156-os foglalatu inteleknek es kesobb a sandy processzorokal szemben meg ugy ahogy alltak a sarat..de sajnos ivy/haswell-nel remenytelenul elvessztettek a harcot.Visszont azert az nem szeretnem ha ez egy AMD lehuzos topica valna.
Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 4
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged